Witam wybieramy sie ze znajomymi na Ch edzie to nasz pierwszy wyjazd i odrazu mamy pare pytan.
Po 1 jestesmy dosc mlodzi srednia ok 26 lat szukamy raczej miejscowosci gdzie wieczorem beda jakies knajpki dyskoteki itp nie chcemy rafic do jakies dziury gdzie nei bedzie wieczorem miasto tetnic zyciem:)
Co polecacie pare osob nam polecilo Trogir...Jestesmy zieloni z tego jakie tam w ogole sa plaze czy morze jest ladne czy brudne ?Jak z pogoda czytalem cos na forum ze w Dalmacji jest ladniejsza swoja droga nawet nie wiem czy ten Trogir tam sie znajduje
Cos tez obilo mi sie o uszy miejscowosc Makarska czy ona jest ciekawa?Czy to raczej typowa na wypoczynek bez nocnych wypadow do knajpek czy tez na piwko pod parasole:)
Kazda wskazowka bedzie dla nas pomocna
Liczy sie ladna plaza czyste morze miasto tetniace zyciem wieczorem nie chodzi mi o drugi Krakow ale zeby cos sie dzialo i bylo gdzie wyjsc a nie siedziec w domku.
Pozatym dobra cena za domek to w jakich granicach ksztaltuje sie?
Chcielibysmy blisko morza z klimatazycja i ladnie urzadzony...Czy 15 euro to duzo czy malo czy moze za takie cos trzeba dac wiecej..
Jedziemy 15lipca powrot 1 sierpien czy beda problemy z noclegami?Czy mozna smialo jechac w ciemno do miejscowosci ktore polecicie:)
Z gory dziekuje za wszystkei informacje:)