Dzięki zebik
Sęk w tym, że wysłałem tam maila kilka dni temu ale ciągle czekam na odpowiedź... Nie wiesz czy ta agencja jest ok? Co do innch kwater bez pośrednictwa agencji - to z miłą chęcią przyjmę kilka propozycji...i z góry dziękuję
marekgosia napisał(a):Dzięki zebik
Sęk w tym, że wysłałem tam maila kilka dni temu ale ciągle czekam na odpowiedź... Nie wiesz czy ta agencja jest ok? Co do innch kwater bez pośrednictwa agencji - to z miłą chęcią przyjmę kilka propozycji...i z góry dziękuję
aro72 napisał(a):Witam,
prośba do Zebika o informacje na temat dostępu do morza przy apartamentach Klarica. Zanim potwierdzę rezerwacje chciałabym się upewnić, że to dobry wybór .
dareke napisał(a):Bartom oto adres tej kwatery-apartamentu.
Pani Nada Terzić Croatia-21318 Put Borka BB - Maruśići tel. 00385 21/867 134 mail. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl rozmawiać po niemiecku angielsku Pani Nada polski wiele rozumie. iem że w 2 połowie sierpnia mają coś wolnego koło 17. Jak chcesz rozmawiać o szczegółach napisz mi swój adres mailowy lub nr GG
Kadi napisał(a):Witam.
Nie chcę zakładać kolejnego postu o Marusici więc zapytam tutaj.
W tym roku wakacje spędziłem właśnie w Marusici, w apartamentach Silvana. Zarówno apartamenty, ogródek przed domem, prywatna plaża, gospodyni oraz miejscowość SUUUUUUUPER!!!!!!!
W Silvanie byliśmy w 4+2 i cena 70 euro była ok.
Pozdrawiam
Krzysiek
mafilka napisał(a):Kadi napisał(a):Witam.
Nie chcę zakładać kolejnego postu o Marusici więc zapytam tutaj.
W tym roku wakacje spędziłem właśnie w Marusici, w apartamentach Silvana. Zarówno apartamenty, ogródek przed domem, prywatna plaża, gospodyni oraz miejscowość SUUUUUUUPER!!!!!!!
W Silvanie byliśmy w 4+2 i cena 70 euro była ok.
Pozdrawiam
Krzysiek
A to czy ja mogę namiar na ten apartament? Jedziemy właśnie w układzie (2+2)+2
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży