Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja pierwszy raz-Maruśići

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marekgosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekgosia » 19.11.2009 22:35

Dzięki zebik :D
Sęk w tym, że wysłałem tam maila kilka dni temu ale ciągle czekam na odpowiedź... Nie wiesz czy ta agencja jest ok? Co do innch kwater bez pośrednictwa agencji - to z miłą chęcią przyjmę kilka propozycji...i z góry dziękuję :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2009 22:48

marekgosia napisał(a):Dzięki zebik :D
Sęk w tym, że wysłałem tam maila kilka dni temu ale ciągle czekam na odpowiedź... Nie wiesz czy ta agencja jest ok? Co do innch kwater bez pośrednictwa agencji - to z miłą chęcią przyjmę kilka propozycji...i z góry dziękuję :wink:

Z tego co wiem to jest ok tu masz bez pośredników:

http://www.chorwackie.pl/zakwaterowanie ... usici.html

http://www.apartmani-klarica.com/gallery.html - ten szczerze polecam

http://www.omisinfo.com/pl/omis/marusic ... rusici.htm - tu są fajne zawsze szukaj i pytaj poniżej jadranki.
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 20.11.2009 01:02

Drogi dareke

Mialem zamiar przeczytac Towja relacje , ale nie dam rady :cry: :cry: :cry: :cry:

Proszę zastosuj się do sugestii aby udzielać w opisie akapitami i pustymi liniami tekst .

Naprawdę źle się czyta opis linia w linie . oczy nie dają rady .

Tekst bardziej rozstrzelony czyta się dużo łatwiej .

Proszę użyj opcji edytuj swoich poszczególnych wiadomości !!!!! .

Wtedy z przyjemnością i łatwością można je będzie przeczytać .

Oczywiście zdjęcia pozmniejszaj i zmniejszone z ta sama nazwa nadpisz tam gdzie je umieściłeś, powinny się wyświetlić .

Tylko uwaga w nazwie pliku nawet zmian rozszerzenia *.JPG na małe litery *.jpg i odwrotnie powoduje ze fotka się nie wyświetli

Pozdrawiam i czekam na edycje w Twojej relacji oraz na zdjęcia ...

:wink: :wink: :wink:

.
aro72
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aro72 » 26.11.2009 21:52

Witam,

prośba do Zebika o informacje na temat dostępu do morza przy apartamentach Klarica. Zanim potwierdzę rezerwacje chciałabym się upewnić, że to dobry wybór .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.11.2009 21:58

aro72 napisał(a):Witam,

prośba do Zebika o informacje na temat dostępu do morza przy apartamentach Klarica. Zanim potwierdzę rezerwacje chciałabym się upewnić, że to dobry wybór .

Dostęp do morza to zejście bezpośrednio z apartamentu na plażę około 160 stopni ale po drodze są ławeczki także można przycupnąć na moment. Ten apartament ma swoje prywatne zejście - na spółkę z drugim apartamentem. Apartamenty Klaricy super super zadbane czyste jeśli Cię to interesuje to nawet mają tv - sat z polskimi kanałami - widok bajka na cieśninę i wyspę Brać. My któregoś ranka z okien widzieliśmy delfiny, bo zakotwiczyły tam cztery sztuki. Gospodarze to starsze małżeństwo ze Splitu bardzo miłe i kulturalne ich obecności się nie odczuwa. Na plaży będziesz miał do dyspozycji przechowalnię bagaży - tzn ten cały majdan (materace, karimaty, dmuchane koła, piłki i co tam jeszcze na plażę zabieracie) można schować w składziku przy plaży i zamknąć na klucz i nie nosić za każdym razem na górę. Plaże są malownicze, czyste - nie spotkałem takich na rivie Omiś.

Widok z tarasu app. Karica

Obrazek

Widok na plażę z apartamentu Klarica

Obrazek

Schody na plażę

Obrazek

Apartament Klarica widok z plaży (ten z brązową balustradą)

Obrazek
aro72
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aro72 » 28.11.2009 13:24

Zebik , dziękuje bardzo za informację
Kadi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kadi » 02.11.2010 20:55

Witam.
Nie chcę zakładać kolejnego postu o Marusici więc zapytam tutaj.
W tym roku wakacje spędziłem właśnie w Marusici, w apartamentach Silvana. Zarówno apartamenty, ogródek przed domem, prywatna plaża, gospodyni oraz miejscowość SUUUUUUUPER!!!!!!!
Po powrocie zacząłem szukać nowej lokalizacji na przyszłe wakacje. Rogożnica, Borak na Peljesacu i Marusici już zaliczone. Gdzie teraz? I co znajdę to plaża nie taka jak w Marusici, a to góry za małe, a nie ma takiego życia pod wodą jak w Marusici i tp. i td. Już mi zaczął łeb pękać, kiedy właśnie dostałem olśnienia :roll: . Po co szukać nowego, jak to czego pragnę dobrze wiem gdzie jest :lol: MARUSICI. Decyzja zapadła. Za rok wracamy z powrotem, przecież jeszcze tak dużo zostało tam do zwiedzenia.
No i tu potrzebuję pomocy :?
Jedziemy teraz w dwie rodzinki 2+2 i potrzebujemy dwóch apartamentów. W Silvanie byliśmy w 4+2 i cena 70 euro była ok. Dla 2+2 troszkę dużo. Od kilku dni szukam właściwego apartamentu. Zainteresowanie zawęziłem do dwóch, z tym, że o jednym nie mogę znaleźć żadnych informacji.
Jest to apartament Fani.
http://www.dovolena-chorvatsko.cz/marusici_klisic.htm
Na stronie Jasnej Alujevic jest on zaznaczony jako sąsiadujący z apartamentem Tiho, ale nie można w niego wejść, prawdopodobnie nie jest już w ofercie agencji.
Może ktoś korzystał z tej oferty lub mieszkał obok. Bardzo proszę o wszelkie przydatne informcje.
Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Krzysiek
:papa:
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 07.01.2011 10:42

dareke napisał(a):Bartom oto adres tej kwatery-apartamentu.
Pani Nada Terzić Croatia-21318 Put Borka BB - Maruśići tel. 00385 21/867 134 mail. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl rozmawiać po niemiecku angielsku Pani Nada polski wiele rozumie. iem że w 2 połowie sierpnia mają coś wolnego koło 17. Jak chcesz rozmawiać o szczegółach napisz mi swój adres mailowy lub nr GG

dareke czy mógłbys podesłać jakieś fotki apartamentu bo niestety na tych stronach nic nie wiedac a właśnie rozmawiam z Panią Nada na temat rezerwacji. Z góry dziękuje - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 07.01.2011 12:01

Czy mogę też dołączyć się do tej prośby.Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Szukam apartamentu w Marusici dla dwóch rodzin(2+2),w pierwszej lub drugiej linii brzegowej ,najlepiej z kameralną plażą,mile widziany grill w ogrodzie.

Może zna ktoś jakieś ciekawe apartamenty ,oczywiście bez pośredników
mafilka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mafilka » 07.01.2011 13:53

Kadi napisał(a):Witam.
W tym roku wakacje spędziłem właśnie w Marusici, w apartamentach Silvana. Zarówno apartamenty, ogródek przed domem, prywatna plaża, gospodyni oraz miejscowość SUUUUUUUPER!!!!!!!
W Silvanie byliśmy w 4+2 i cena 70 euro była ok.

Pozdrawiam
Krzysiek

A to czy ja mogę namiar na ten apartament? Jedziemy właśnie w układzie (2+2)+2 ;)

Pozdrawiam :)
Kadi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kadi » 07.01.2011 15:32

mafilka napisał(a):
Kadi napisał(a):Witam.
W Silvanie byliśmy w 4+2 i cena 70 euro była ok.

Pozdrawiam
Krzysiek

A to czy ja mogę namiar na ten apartament? Jedziemy właśnie w układzie (2+2)+2 ;)

Pozdrawiam :)

Namiar znajdziesz na stronie http://www.marusici.com.
To jest agencja, która obsługuje dużą część apartamentów w Marusici.
Jak chcesz więcej info to podaj mi maila, postaram się wysłać jakieś fotki i podpowiedzi.
:wink:
dareke
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dareke » 07.01.2011 20:55

http://www.adriatic.hr/show_obj.php?id=1131

Witam
Na tej stronie są fotki od Pani Nady. Przewspaniali ludzie. Do pięknej ukrytej plaży niecałe 10 min spacerkiem. Możecie z tymi Państwem rozmawiać po polsku angielsku i niemiecku. Jeśli ktoś tam będzie jechał to moja prywatna prośba ,lub podpowiedź , zawieźcie im nasiona polskich pomidorów. W razie szczegółowych pytań mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
mpapu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpapu » 20.07.2011 21:43

Mam taką prośbę. Czy może ktoś z forumowiczów ma inny adres mailowy do Nady Terzić lub telefon komórkowy ? Dotychczasowy adres mailowy nie odpowiada jak również telefon stacjonarny. Mieliśmy się skontaktować przed wyjazdem aby podała adres i info jak dojechać i mam problema :roll:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja pierwszy raz-Maruśići - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone