MARK1 napisał(a): Udział w forum to powinna być "przyjemność" , chyba, że tę przyjemność ktos rozumie inaczej..
Niektórym odpowiada rozmowa na temat i poszerzanie wiedzy, a innych nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy. Przyzwyczaisz się
Semedi napisał(a):A ja w tym roku wróciłem z Włoch i powiem, że nigdy więcej...kraj tragiczny jeżeli chodzi o kwestie wypoczynku. Fakt, że północne Włochy są dość mocno zurbanizowane, ale to, co zobaczyłem w Wenecji To jakaś pomyłka.
Z napisał(a):MARK1 napisał(a):Myślę, że takie forum powinno być wypełnione pozytywnymi uwagami, opiniami itp. , a nie atakami personalnymi. Udział w forum to powinna być "przyjemność" , chyba, że tę przyjemność ktos rozumie inaczej..
Brawo dla tego Pana
mkm napisał(a):A tyle razy przestrzegałem przed Ciovo ...
misiekiandzia napisał(a):mkm napisał(a):A tyle razy przestrzegałem przed Ciovo ...
Strasznie subiektywna ocena mkm, albo brak wyczerpującej znajomości okolicy.
Człowieku !! Z całym szacunkiem!! A kim Ty jesteś, żeby tak autorytatywnie przestrzegać przed Ciovo??
misiekiandzia napisał(a):Robinsonadę czyli
Janusz Bajcer napisał(a):misiekiandzia napisał(a):Robinsonadę czyli
Coś w tym stylu ....a najlepiej mała zatoczka na Hvarze tylko dla siebie
rapez napisał(a):Jestem typem człowieka, który jadąc na dłuższy urlop raz w roku chce odpocząć. Dlatego rezygnuję z tego zwiedzania i delektuję się zapachem lasu, szumem morza, muzyką cykad i leżę popijając piwo.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko