krutom napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):a ja zauważyłem, że kultura jazdy jest już lepsza na Węgrzech...
wszyscy jadą jeden za drugim...tylko ...
Odpowiedź jest prosta, np odcinek od Budapesztu do Balatonu to jeden ciąg radarów odcinkowych.
Mosqito napisał(a):Raul73 napisał(a):Zresztą Niemców z daleka można poznać - po "pięknych" kobietach
Stąpasz po grząskim gruncie
Popatrz i posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=FZXyC8A3fbw&feature=related
Nie jest piękna ?
Rysio napisał(a):Mosqito napisał(a):Raul73 napisał(a):Zresztą Niemców z daleka można poznać - po "pięknych" kobietach
Stąpasz po grząskim gruncie
Popatrz i posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=FZXyC8A3fbw&feature=related
Nie jest piękna ?
Urodziła się w Krasnojarsku na Syberii, gdzie spędziła wczesne dzieciństwo. W 1988 roku jej niemiecka rodzina wyemigrowała do Niemiec. W Niemczech rodzina osiedliła się w Wollstein w Nadrenii-Palatynacie.
Z napisał(a):I wszystko się wyjaśniło Gebelsuwy tak nie wyglądają
Semedi napisał(a):A ja w tym roku wróciłem z Włoch i powiem, że nigdy więcej...kraj tragiczny jeżeli chodzi o kwestie wypoczynku. Fakt, że północne Włochy są dość mocno zurbanizowane, ale to, co zobaczyłem w Wenecji To jakaś pomyłka. Chyba przyzwyczaiłem się do chorwackiego luzu i tej "pustki" Poza tym Pani się coś pomyliło all we Włoszech za te same pieniądze i ten sam czas pobytu? Powodzenia. Już same ceny paliw miażdżą twarz (1.6 - 1.8 E diesel), żywność też nie należy do tanich, opłaty za autostrady także wyższe, a te widoki wcale nie są zachwycające. Być może południe byłoby dla mnie, ale północ mnie rozczarowała. Jednak wolę mniejsze tłumy, a ten All mogę mieć także w Chorwacji. Nie stawiam Cro ponad, ale na gdybym nie widział tego na własne oczy, to bym nie pisał.
Semedi napisał(a):A ja w tym roku wróciłem z Włoch i powiem, że nigdy więcej...kraj tragiczny jeżeli chodzi o kwestie wypoczynku. Fakt, że północne Włochy są dość mocno zurbanizowane, ale to, co zobaczyłem w Wenecji To jakaś pomyłka. Chyba przyzwyczaiłem się do chorwackiego luzu i tej "pustki" Poza tym Pani się coś pomyliło all we Włoszech za te same pieniądze i ten sam czas pobytu? Powodzenia. Już same ceny paliw miażdżą twarz (1.6 - 1.8 E diesel), żywność też nie należy do tanich, opłaty za autostrady także wyższe, a te widoki wcale nie są zachwycające. Być może południe byłoby dla mnie, ale północ mnie rozczarowała. Jednak wolę mniejsze tłumy, a ten All mogę mieć także w Chorwacji. Nie stawiam Cro ponad, ale na gdybym nie widział tego na własne oczy, to bym nie pisał.