rysiek napisał(a):przechodzisz do pierwszej ławki - bardzo dobry
dzięki Psorze!Pozdrawiam i dzięki ,że to przeczytałeś, ale czy wprowadzisz w życie?
inga!!! napisał(a):Do wszystkich turystów!!! Jak jedziecie do kołchozów turystycznych to się nie dziwcie że tak macie!!!
tryk napisał(a):Toż to mowy nie było w mojej wypowiedzi o zepsutym urlopie Przez chwilowy brak wody Przez niemiłą obsługę w jednym porcie Odsyłam jeszcze raz do relacji forum/viewtopic.php?t=4051
Czy jest tu atmosfera sp..ch wkacji
Te pierdoły, które mnie irytowały, nie rzutują na obraz Chorwacji jako kraju - uwierz Jednak jak by ich nie było, było by jeszce lepiej.
OVER
P.S. Bez kawy porannej mogę funkcjonować - dopóki w lodówce Karlovacko
tryk napisał(a):A smak wody rzeczywiście - jakaś niesłona by się przydała. W piwach też można wyczuć jakiś słony posmak. Ale gdy napoje się schłodzi - wszystko dobrze wchodzi
Tak na marginesie - latem słonawa woda wchodziła mi całkiem dobrze. W maju już smakowała gorzej...
tryk napisał(a):Zawsze można się do czegoś przyczepić...
W końcu ten temat jest od tego!
jacek gryczewski napisał(a):Danuska coz ze ty sie czepiasz zeglarzy cio???
moze tam zbyt duzy ruch na wodzie :):):) i sie stres wkrada w odwazne serca pogromcow wiatrow
Danuta napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):Danuska coz ze ty sie czepiasz zeglarzy cio???
moze tam zbyt duzy ruch na wodzie :):):) i sie stres wkrada w odwazne serca pogromcow wiatrow
Grycewski jak bendzies seplenił to dopiero ci Cholwaci bendom zmenceni zlorumieniem o co Ci chodzi!