Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - nie polecam

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 14:27

rysiek napisał(a):przechodzisz do pierwszej ławki - bardzo dobry

dzięki Psorze!Pozdrawiam i dzięki ,że to przeczytałeś, ale czy wprowadzisz w życie? :D
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 24.05.2004 14:30

inga!!! napisał(a):Do wszystkich turystów!!! Jak jedziecie do kołchozów turystycznych to się nie dziwcie że tak macie!!!

swiete slowa jak chcecie szukac spokoju np na Krk i chodzic na plaze w obrebie maisteczka to czego sie spodziewac ? ze nie bedzie innych turystow ze nie bedzie wrzasku soorki moi mili ale czasami trzeba sie trosze natrudzic by znalezc spokojne miejsce.Wiele piszecie ze przeszkadza wam ze was namawiaja nachalnie do zakupow lub wycieczek to chyba lepsze niz posepna pani z brudnymi lapkami z budki ze smazonymi pseudo dorszami w Katach Rybackich lub innych Stegnach ( bez urazy dla mieszkancow w/w miejsc) za 32 zl za porcje
przez te ladnych kilka lat ktore smigam do cro i innych krajow moglem spostrzec iz nasi rodacy jada na urlop bardziej zestresowani niz gdy sa przed urlopem ,jest to dlamnie zupelnie nie zrozumiale gdyz urlop jest chyba po to by wypoczac
ale zeby tradycji stalo sie zadosc to tez napisze co mi sie nie podobalo w chorwacji : ceny napojow ( tych mocniejszych tez ) :) smak wody mineralnej i cos co chyba staje sie juz mechanizmem ktorego nie da rady zatrzymac -czyli postepujaca komercjalizacji wybrzeza :( ale cos za cos
pozdr.
tryk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tryk » 24.05.2004 14:30

Toż to mowy nie było w mojej wypowiedzi o zepsutym urlopie :!: Przez chwilowy brak wody :?: Przez niemiłą obsługę w jednym porcie :?: Odsyłam jeszcze raz do relacji forum/viewtopic.php?t=4051

Czy jest tu atmosfera sp..ch wkacji :?:

Te pierdoły, które mnie irytowały, nie rzutują na obraz Chorwacji jako kraju - uwierz :D Jednak jak by ich nie było, było by jeszce lepiej.

OVER

P.S. Bez kawy porannej mogę funkcjonować - dopóki w lodówce Karlovacko :wink:
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 24.05.2004 14:30

jak najbardziej. Pozytywne myślenie, idobre towarzystwo to podstawa !
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 14:37

tryk napisał(a):Toż to mowy nie było w mojej wypowiedzi o zepsutym urlopie :!: Przez chwilowy brak wody :?: Przez niemiłą obsługę w jednym porcie :?: Odsyłam jeszcze raz do relacji forum/viewtopic.php?t=4051

Czy jest tu atmosfera sp..ch wkacji :?:

Te pierdoły, które mnie irytowały, nie rzutują na obraz Chorwacji jako kraju - uwierz :D Jednak jak by ich nie było, było by jeszce lepiej.

OVER

P.S. Bez kawy porannej mogę funkcjonować - dopóki w lodówce Karlovacko :wink:

Atmosfera tam jest i to jeszcze jaka- więc kurka napisz na drugi raz,że nic Ci nie wadziło, bo jak oglądam te zdjęcia i pomyślę ,że facet na Nich myśli, gdzie by tu kawę znaleźć, zamiast: o jak fajnie Karlovacz jest w lodówce! i fajna dziewczyna przy boku i wiatr we włosach! :D
tryk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tryk » 24.05.2004 14:37

A smak wody rzeczywiście - jakaś niesłona by się przydała. W piwach też można wyczuć jakiś słony posmak. Ale gdy napoje się schłodzi - wszystko dobrze wchodzi :D

Tak na marginesie - latem słonawa woda wchodziła mi całkiem dobrze. W maju już smakowała gorzej...
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 14:40

tryk napisał(a):A smak wody rzeczywiście - jakaś niesłona by się przydała. W piwach też można wyczuć jakiś słony posmak. Ale gdy napoje się schłodzi - wszystko dobrze wchodzi :D

Tak na marginesie - latem słonawa woda wchodziła mi całkiem dobrze. W maju już smakowała gorzej...

cha,cha,cha-a ten dalej swoje,a ja mu tu takie pozytywne myślenie serwuje. Niech Was diabli żeglarze!
tryk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tryk » 24.05.2004 14:42

Zawsze można się do czegoś przyczepić... :D

W końcu ten temat jest od tego! :wink:
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 14:47

tryk napisał(a):Zawsze można się do czegoś przyczepić... :D

W końcu ten temat jest od tego! :wink:

Olej temat-myśl po swojemu!nie można się dopasowywać twardo do tematu ,bo gdybym tak zrobiła- to rzewne łzy bym tu lała, gdzie to ja jeżdżę i czego to tam mi brakuje ,ale mam to poza.........
Jedyne czym się teraz martwie - to jak się pisze rzewne, przez rz czy przez ż!pozdrawiam serdecznie , fajnie się z Tobą gada!
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 24.05.2004 14:48

Danuska coz ze ty sie czepiasz zeglarzy cio???
moze tam zbyt duzy ruch na wodzie :):):):) i sie stres wkrada w odwazne serca pogromcow wiatrow ;)
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 14:51

jacek gryczewski napisał(a):Danuska coz ze ty sie czepiasz zeglarzy cio???
moze tam zbyt duzy ruch na wodzie :):):):) i sie stres wkrada w odwazne serca pogromcow wiatrow ;)

Grycewski jak bendzies seplenił to dopiero ci Cholwaci bendom zmenceni zlorumieniem o co Ci chodzi!
tryk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tryk » 24.05.2004 14:55

Stres się wkrada - a jakże - ale pozytywny. Bez stresu nie byłoby adrenaliny. A bez adrenaliny byłoby nudno :D

A narzekanie to nasza narodowa cecha - muszę chociarz trochę się czepiać, bo Polakiem jestem :wink:

Karlovacko na stres, albo rum domacij :!: :!: :!:

:wink:
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 24.05.2004 14:57

Wybieram rum- za tych co mądrze gadają i nie wybrzydzją! :D
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 24.05.2004 14:58

Danuta napisał(a):
jacek gryczewski napisał(a):Danuska coz ze ty sie czepiasz zeglarzy cio???

Grycewski jak bendzies seplenił to dopiero ci Cholwaci bendom zmenceni zlorumieniem o co Ci chodzi!

zawstydzilas mnie doginam po aparat .....................................na zeby
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 24.05.2004 14:58

no to na zdrowie !!!! :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Chorwacja - nie polecam - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone