anakin napisał(a):arturac napisał(a):chodzi o miejscówkę, wielu próbowało ją namierzyć, niewielu się udało:)
Nie każdy jest wszak godzien.
wiesz dlaczego? bo tam nie ma opcji ALL
jest takie all, żę trzeba wszystko samemu all zapier.....
anakin napisał(a):arturac napisał(a):chodzi o miejscówkę, wielu próbowało ją namierzyć, niewielu się udało:)
arturac napisał(a):anakin napisał(a):arturac napisał(a):chodzi o miejscówkę, wielu próbowało ją namierzyć, niewielu się udało:)
wiesz dlaczego? bo tam nie ma opcji ALL
jest takie all, żę trzeba wszystko samemu all zapier.....
Raul73 napisał(a):Coś mi się wydaje, że właśnie sie wyjaśnia ten wzrost cen apartamentów w ostatnich latach:
http://biznes.onet.pl/polacy-masowo-kupuja-chorwackie-nieruchomosci,18496,5194032,2,news-detal
Jak juz Polacy się za coś biorą, to może być tylko gorzej
"Hotelarstwo i turystyka dopiero się tam rozkręca, a całość napędza zbliżająca się
data akcesji do UE. Zagraniczni deweloperzy doskonale wyczuwają takie momenty i już rozpoczęli swoją ekspansję."
" z dużym prawdopodobieństwem można przypuszczać, że wraz z upływem czasu zarówno ceny jak i standardy, szczególnie w dwóch sąsiednich państwach takich jak Włochy i Chorwacja będą się wyrównywać.'
Nie jest dobrze!!
arturac napisał(a):Raul73 napisał(a):Coś mi się wydaje, że właśnie sie wyjaśnia ten wzrost cen apartamentów w ostatnich latach:
http://biznes.onet.pl/polacy-masowo-kupuja-chorwackie-nieruchomosci,18496,5194032,2,news-detal
Jak juz Polacy się za coś biorą, to może być tylko gorzej
"Hotelarstwo i turystyka dopiero się tam rozkręca, a całość napędza zbliżająca się
data akcesji do UE. Zagraniczni deweloperzy doskonale wyczuwają takie momenty i już rozpoczęli swoją ekspansję."
" z dużym prawdopodobieństwem można przypuszczać, że wraz z upływem czasu zarówno ceny jak i standardy, szczególnie w dwóch sąsiednich państwach takich jak Włochy i Chorwacja będą się wyrównywać.'
Nie jest dobrze!!
to wiadomo od lat, niestety..
Ja się tym Chorwatom dziwię, po uj oni się pchają do tej unii?!
Przecież autostrady już mają, a jedno co ich czeka po wejściu to zalanie wszystkich sklepów unijnymi markami. Unia się ucieszy a lokalny biznes padnie na ryj.
arturac napisał(a):PETERENZO napisał(a):
Chodzi i te dziewczęta?
i te chłopaki
chodzi o miejscówkę, wielu próbowało ją namierzyć, niewielu się udało:)
BeJur napisał(a):artur77 napisał(a):Odnośnie opcji All
Mam znajomych którzy tylko na all jeżdżą - dla darmowych drinków, basenów, żarcia i innych cudów na kiju
jakich darmowych???? wcześniej sobie zapłacili za to
BeJur napisał(a):artur77 napisał(a):Odnośnie opcji All
Mam znajomych którzy tylko na all jeżdżą - dla darmowych drinków, basenów, żarcia i innych cudów na kiju
jakich darmowych???? wcześniej sobie zapłacili za to
PETERENZO napisał(a):PS.
Właśnie wczoraj trochę wędrowałem po Hvarze i mam nadzieję, że w przyszłym roku właśnie tam na dłużej...
arturac napisał(a):PETERENZO napisał(a):PS.
Właśnie wczoraj trochę wędrowałem po Hvarze i mam nadzieję, że w przyszłym roku właśnie tam na dłużej...
gdzie jeździłeś? jeśli można?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko