kibic napisał(a):http://www.facebook.com/kordichouse
Ludzie. Dajcie spokój z facebook'em.
kibic napisał(a):http://www.facebook.com/kordichouse
inman napisał(a):Kiedyś wolałem lecieć, jeść przygotowane posiłki i pić. Teraz wolę jechać, samemu gotować i ....... pić.
BeJur napisał(a):inman napisał(a):Kiedyś wolałem lecieć, jeść przygotowane posiłki i pić. Teraz wolę jechać, samemu gotować i ....... pić.
dojrzałeś ... po prostu
Ja sobie najbardziej cenię niezależność a tego w allnibywszysztko nie dostanę.
Jem jak jestem głodna, nawet o 3ciej w nocy
BeJur napisał(a):inman napisał(a):Ja się człowiek uprze to może przecież w All jechać i za wszystko płacić
myślę, że bez upierania, też moze za wszystko zapłacić
andala napisał(a):mogę dać namiary na tani wypoczynek w okolicznościach przyrody lago di iseo blisko gardaland jak masz dzieciaki jezioro garda czyste , krystaliczne , Bergamo miasto na wzgórzu i blisko Mediolanu , ceny przyzwoite..
andala napisał(a):Witam, wybrałam się do Chorwacji blisko Trogiru , z grupą znajomych zachęcona opiniami na forum, i niestety wróciłam rozczarowana poza obłędnymi widokami głownie zza szyby samochodu jest to kraj po pierwsze bardzo drogi , uśpiony i nastawiony na turystykę niemiecką , ceny w knajpkach powalają , w marketach zaookrąglanie jest juz chyba zwyczajem kasjerów , plaża oprócz kamieni pety , a pod maską w morzu widok cegieł , pasków klinowych i puszek...ryb nie widziałam , Krka porażka , brudna zamulona woda przy brzegu , psy kąpiące się z dziećmi , na krka woda 0,33 15 kun , parkingi trogir 10 kun za godzine , pod marketem się nie stanie ,20 minut max są informacje, później na kóleczka zakładają blokadę lody kulka 7 kun , never Chorwacja za tą kasę miałabym all we Włoszech , czysto , a widoczki równie piękne.
BeJur napisał(a):mkm napisał(a):Niektórzy nie muszą niczego dotykać ... wystarczy im tylko uruchomienie wyobrażni i już wszystko widzą
dokładnie
w życiu nie byłam na all ci zagwarantujemy za twoje pieniądze i nie będę ....
dlaczego???? bo sama wiem co lubię najbardziej i na co przeznaczę swoje pieniądze
znajomi teraz wrócili z takiej zabawy w Egipcie - najbardziej są zadowoleni, że mogli jeść ile chcieli
anakin napisał(a):Odnoszę wrażenie,że celem tego wątku było:andala napisał(a):mogę dać namiary na tani wypoczynek w okolicznościach przyrody lago di iseo blisko gardaland jak masz dzieciaki jezioro garda czyste , krystaliczne , Bergamo miasto na wzgórzu i blisko Mediolanu , ceny przyzwoite..
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko