Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - nie polecam

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kincior
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kincior » 22.07.2012 09:34

To zdecydowanie "efekt" Ciovo. Byłem tam 4 lata temu i wyleczyłem się z Cro na kolejne 3 lata. Najważniejsze, że doszedłem do siebie i ...wróciłem do Cro.

Ciovo? Zdecydowanie odradzam. Najgorsze, że wtedy zabrałem ze sobą znajomych, którzy byli w Chorwacji pierwszy raz ... i ostatni. W tym roku jadą do Włoch ;-)
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 22.07.2012 11:30

PETERENZO napisał(a):
mamax napisał(a):
artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?
Może ja jakiś dziwny jestem 8O jakiś niepolski....

Co się dziwisz to dlatego że nie byłeś na wakacjach ALL EXCLUSIVE we Włoszech :lol:

Jeżeli nawet na takich był to na All Inclusive już na bank nie :wink:

Masz rację, kolego nigdy nie byłem na żadnym all inclusive i nie mam zamiaru być.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.07.2012 11:37

artur77 napisał(a):
PETERENZO napisał(a):
mamax napisał(a):
artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?

Co się dziwisz to dlatego że nie byłeś na wakacjach ALL EXCLUSIVE we Włoszech :lol:

Masz rację, kolego nigdy nie byłem na żadnym all inclusive i nie mam zamiaru być.

To skoro nie byłeś, to jak możesz oceniać coś, czego nie znasz... :roll:
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 22.07.2012 11:41

FUX napisał(a):
artur77 napisał(a):
PETERENZO napisał(a):
mamax napisał(a):

Nie oceniam, tylko nie rozumiem takiej ilości narzekania. That's all.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.07.2012 12:17

Ty o wodzie, ja o pogodzie.
EOT. :roll:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.07.2012 12:36

FUX napisał(a):
artur77 napisał(a):
PETERENZO napisał(a):
mamax napisał(a):

Niektórzy nie muszą niczego dotykać ... wystarczy im tylko uruchomienie wyobrażni i już wszystko widzą :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.07.2012 12:42

mkm napisał(a):Niektórzy nie muszą niczego dotykać ... wystarczy im tylko uruchomienie wyobrażni i już wszystko widzą :D

dokładnie :)
w życiu nie byłam na all ci zagwarantujemy za twoje pieniądze i nie będę ....
dlaczego???? bo sama wiem co lubię najbardziej i na co przeznaczę swoje pieniądze :)

znajomi teraz wrócili z takiej zabawy w Egipcie - najbardziej są zadowoleni, że mogli jeść ile chcieli :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.07.2012 12:49

BeJur napisał(a):
mkm napisał(a):Niektórzy nie muszą niczego dotykać ... wystarczy im tylko uruchomienie wyobrażni i już wszystko widzą :D

znajomi teraz wrócili z takiej zabawy w Egipcie - najbardziej są zadowoleni, że mogli jeść ile chcieli :)

... materialiści , to przeważnie kretyni :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2012 14:27

BeJur napisał(a):

w życiu nie byłam na all ci zagwarantujemy za twoje pieniądze i nie będę ....
dlaczego???? bo sama wiem co lubię najbardziej i na co przeznaczę swoje pieniądze :)

No to Twoi znajomi. O ile rodziny się nie wybiera to znajomych jak najbardziej można. Byłem wiele razy w różnych krajach i jak już gdzieś lecę to wolę dopłacić do ALL. Kiedyś byłem w cro. Później latałem w różne miejsca. W zeszłym roku znowu byłem w cro. I w tym roku również jadę. I choć kosztuje mnie to sporo więcej niż All w Tunezji, Turcji, Egipcie czy wielu innych krajach, to wolę klimaty Chorwacji. To planowanie, przygodę. Całą podróż. Samą Chorwację przede wszystkim. Ale taki mój wybór. I tak całą rodzinę w zeszłym roku zachęciłem (jedziemy ponownie na 2 samochody), że w przyszłym roku chcą jeszcze 2 dołączyć (bo oczywiście będzie następny wyjazd w przyszłym roku). Ale nikogo nie krytykuję. Jak ktoś woli jechać i tylko jeść i pić (rozwodnione drinki) to jego sprawa. A Egipt w lipcu czy sierpniu???? Uważam jednak , że wszystkiego w życiu trzeba spróbować by dokonywać odpowiednich wyborów (o ile jest się zdrowym na umyśle, a nie zwykłym snobem i materialistą). :D :D
kibic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kibic » 22.07.2012 14:32

arturac napisał(a):a teraz popacz na tych, jakiego farta mieli:

my w tym domu za 10 dni będziemy wypoczywać :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.07.2012 14:46

inman napisał(a):No to Twoi znajomi. O ile rodziny się nie wybiera to znajomych jak najbardziej można.

ludzie się zmieniają, a znajomymi są nadal, na szczęscie nie ze wszystkimi trzeba się spotykać.

inman napisał(a):Ale nikogo nie krytykuję.

jak zauważyłeś, w tym co napisałam wczesniej - tez nie ma krytyki tylko stwierdzenie faktu :D
aczkolwiek wiem, że wlasnie ci co pojedli i popili za cięzkie pieniądze, ale niby gratis - patrzą z góry na tych co wolą jechać do Cro na jakieś zapupie i samemu sobie gotować obiady :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.07.2012 14:57

kibic napisał(a):
arturac napisał(a):a teraz popacz na tych, jakiego farta mieli:

my w tym domu za 10 dni będziemy wypoczywać :D

Wstyd się przyznać, ale na Hvarze jeszcze nie byłem...
Podrzucisz namiar na tą kwaterę?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2012 14:59

BeJur napisał(a):
inman napisał(a):No to Twoi znajomi. O ile rodziny się nie wybiera to znajomych jak najbardziej można.

ludzie się zmieniają, a znajomymi są nadal, na szczęscie nie ze wszystkimi trzeba się spotykać.

inman napisał(a):Ale nikogo nie krytykuję.

jak zauważyłeś, w tym co napisałam wczesniej - tez nie ma krytyki tylko stwierdzenie faktu :D
aczkolwiek wiem, że wlasnie ci co pojedli i popili za cięzkie pieniądze, ale niby gratis - patrzą z góry na tych co wolą jechać do Cro na jakieś zapupie i samemu sobie gotować obiady :)

Nie wiem. Być może :D Ja tam wolę gotować. 6 rano wszyscy jeszcze śpią, a ja ze szwagrem pijemy już Karlovačko i śniadanie robimy, co by reszta jak wstanie jeszcze bardziej szczęśliwa była (o ile to możliwe) :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2012 15:01

Kiedyś wolałem lecieć, jeść przygotowane posiłki i pić. Teraz wolę jechać, samemu gotować i ....... pić. :D
kibic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kibic » 22.07.2012 15:02

:papa:
Ostatnio edytowano 23.07.2012 11:33 przez kibic, łącznie edytowano 2 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Chorwacja - nie polecam - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone