Prowokacja.haha i masz szczęście:) W knajpach rzeczywiście drogo... ale reszta to bzdury.
pozdrav
andala napisał(a):Witam, wybrałam się do Chorwacji blisko Trogiru , z grupą znajomych zachęcona opiniami na forum, i niestety wróciłam rozczarowana poza obłędnymi widokami głownie zza szyby samochodu jest to kraj po pierwsze bardzo drogi , uśpiony i nastawiony na turystykę niemiecką , ceny w knajpkach powalają , w marketach zaookrąglanie jest juz chyba zwyczajem kasjerów , plaża oprócz kamieni pety , a pod maską w morzu widok cegieł , pasków klinowych i puszek...ryb nie widziałam , Krka porażka , brudna zamulona woda przy brzegu , psy kąpiące się z dziećmi , na krka woda 0,33 15 kun , parkingi trogir 10 kun za godzine , pod marketem się nie stanie ,20 minut max są informacje, później na kóleczka zakładają blokadę lody kulka 7 kun , never Chorwacja za tą kasę miałabym all we Włoszech , czysto , a widoczki równie piękne.
mamax napisał(a):artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?
Może ja jakiś dziwny jestem jakiś niepolski....
Co się dziwisz to dlatego że nie byłeś na wakacjach ALL EXCLUSIVE we Włoszech
andala napisał(a):never Chorwacja za tą kasę miałabym all we Włoszech , czysto , a widoczki równie piękne.
mamax napisał(a):artur77 napisał(a):Szanuję cudze zdanie ale nie mogę pojąć jak można aż tak narzekać na Cro?
Może ja jakiś dziwny jestem jakiś niepolski....
Co się dziwisz to dlatego że nie byłeś na wakacjach ALL EXCLUSIVE we Włoszech
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko