Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - nie polecam

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 21.07.2012 16:52

zebik napisał(a):Temat do zamknięcia bo zaraz będzie rynsztok. Osobie się nie podoba jej sprawa nie ma co się brandzlować.

Przesadzasz zebik.
Fajnie będzie. :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 21.07.2012 17:11

Ależ ona napisała prawdę, więc co się zżymacie?
Też bym pojechał w tym roku do Włoch na objazdówkę, tylko musiałbym wydać ponad 2 x tyle za analogiczny okres.
Leżenia na Punta Sabioni, Rimini, Riccione, Bibione sobie nie wyobrażam....

Zdecydowanie popieram autorkę wątku.
a_tomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_tomek » 21.07.2012 17:13

Koleżanka z naszej "chorwackiej ekipy" (a jedzie już do Cro jakiś 15-ty raz) ZAWSZE i WSZĘDZIE rozpowszechnia opinie żywcem wzięte z postu Koleżanki andali :wink:

To skutecznie działa na wyobraźnię potencjalnych wczasowiczów i... wybierają inne destynacje :D

Dzięki temu, tam gdzie jeździmy nie uwidzisz TAKIEGO obrazka :D :wink: :roll:

Obrazek

pozdrav
andala
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andala » 21.07.2012 17:15

I udała się prowokacja :-))) do pytań : zza szyby samochodu , bo ciężko jest się zatrzymać na jednokierunkowej , a poza tym z góry lepiej widać :-) to co jest w dole osiołku :-) jeśli przeliczasz kunę na 0.55 to byłeś chyba 3 lata temu 1 euro wczoraj to 7,2 oj z matmy słaby byłeś ... jak ktoś powiedział , żyjemy póki co w wolnym kraju i mam prawo do wypowiedzi , tak czy nie? Pozdrawiam i udanego urlopu na kwaterach życzę :-) weź dużo wody mineralnej:-))))))))))))))schłodzisz swój umysł polecam!
andala
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andala » 21.07.2012 17:22

FUX mogę dać Ci namiary na tani wypoczynek w okolicznościach przyrody lago di iseo blisko gardaland jak masz dzieciaki :-) jezioro garda czyste , krystaliczne , Bergamo miasto na wzgórzu i blisko Mediolanu , ceny przyzwoite..
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 21.07.2012 17:27

[quote="andala"]I udała się prowokacja :-)))

Mimo wszystko z tym brudem to jest trochę racji. Częściowo sami MY TURYŚCI go tworzymy.
Niestety Chorwaci do czyściochów też nie należą. Wysypiska w rowach , w przydrożnych gajach oliwnych a nawet na plaży to w sumie normalka...od Umagu na Istrii aż po Prevlakę. Widok znajomy z naszych lasów.
Ale mimo wszystko i tak tam wracam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.07.2012 17:28

andala napisał(a):I udała się prowokacja :-))) do pytań : zza szyby samochodu , bo ciężko jest się zatrzymać na jednokierunkowej , a poza tym z góry lepiej widać :-) to co jest w dole osiołku :-) jeśli przeliczasz kunę na 0.55 to byłeś chyba 3 lata temu 1 euro wczoraj to 7,2 oj z matmy słaby byłeś ... jak ktoś powiedział , żyjemy póki co w wolnym kraju i mam prawo do wypowiedzi , tak czy nie? Pozdrawiam i udanego urlopu na kwaterach życzę :-) weź dużo wody mineralnej:-))))))))))))))schłodzisz swój umysł polecam!

Kto tu jest słaby z matematyki? Wystarczy trochę na forum się 'rozejrzeć' by się dowiedzieć, że kuny można po 0,57-0,59 kupić w naszym kraju.
Ostatnio edytowano 21.07.2012 17:28 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
andala
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andala » 21.07.2012 17:28

Anakin uśpiony tzn , że nic się nie działo cisza nocna o 22 -tej drugiej , za czasów Jugosławii miasta tętniły życiem teraz niestety nie , a wiesz skąd wiem ? Bo mój ojciec tam przebywał w latach 70-tych i grał jazz w knajpach , i chyba mi tę starą Jugosławię przekolorował .Pozdrawiam Anakin
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 21.07.2012 17:29

andala napisał(a):FUX mogę dać Ci namiary na tani wypoczynek w okolicznościach przyrody lago di iseo blisko gardaland jak masz dzieciaki :-) jezioro garda czyste , krystaliczne , Bergamo miasto na wzgórzu i blisko Mediolanu , ceny przyzwoite..

O Gardalandzie słyszałem. Dzieciaki z nami jeżdżą, ale sa już gimnazjalno-maturalne... :lol:
Wzdłuż Gardy jechałem w zeszłym roku jej zachodnią stroną; robi wrażenie.

Namiary możesz dać.
andala
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andala » 21.07.2012 17:32

trzeba być idiotą by kuny w Polsce kupować ...
andala
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andala » 21.07.2012 17:40

FUX nie podam swojego adresu , bo mnie rozszarpią :-) podaj swój pomogę :-) dam namiary na hostel w Bergamo , z lotniska Was zabiorą busem, do centrum i tam jest hostel , do gardalandu 20 km, do Mediolonau pociągiem około 30 minut , do Wenecji około 6 godzin pociągiem ,z wizzara możecie nawet bilety ustrzelić za grosze , ale z Katowic , my lataliśmy za 80 zł w obie strony :-) do Bergamo
Tom78
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tom78 » 21.07.2012 17:46

Koleżanka Andala ma częściowo rację, w okolicach Trogiru własnie takie plaże są zasyfione, w wodzie pływają śmieci a to przez to że jest to jedno z główniejszych miast portowych, ale Chorwacja nie kończy się na Trogirze.
A co do tych Włoch to co wydała koleżanka w Chorwacji to sobie dodać trzeba bo braknie na te włoskie wakacje.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 21.07.2012 17:57

andala napisał(a):FUX nie podam swojego adresu , bo mnie rozszarpią :-) podaj swój pomogę :-) dam namiary na hostel w Bergamo , z lotniska Was zabiorą busem, do centrum i tam jest hostel , do gardalandu 20 km, do Mediolonau pociągiem około 30 minut , do Wenecji około 6 godzin pociągiem ,z wizzara możecie nawet bilety ustrzelić za grosze , ale z Katowic , my lataliśmy za 80 zł w obie strony :-) do Bergamo

Daję na chwilę i edytuję w ochronie przed spamem.
Konto na poczcie googlowej...
gmail i za cropką skrót od commercial
`przed zwierzakiem
1wroclaw
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 21.07.2012 19:57

a_tomek napisał(a):Obrazek

Przy takiej ilości ludziów to chyba kąpią się oni w moocczu, a nie w wodzie.
Brrr :?
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.07.2012 20:29

andala napisał(a):I udała się prowokacja :-))) ..

Etam, ..... prowokacja.
Pisz, że to było serio. Broń swojego zdania. :!:
Ja zawsze tj. "od wieków" piszę niektórym osobom tj. tym co "zakochałam się w Chorwacji" lub "raj na ziemi"- na Chorwacji świat się nie kończy i żadnego "raju" ja tutaj nigdy nie widziałem. Ot, ładnie (dla mnie) i nic więcej.

Odnośnie Włoch - północne Włochy znam i za nic w świecie nie jest tam ładniej. Być może mam inne gusta od Twoich. Ładnie jest na południu Włoch ale to dwa razy dalej - jechać tak daleko aby zobaczyć to samo co można zobaczyć dwa razy bliżej :?: ..... To nie dla mnie. Za leniwy jestem (chyba). :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Chorwacja - nie polecam - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone