zebik napisał(a):Temat do zamknięcia bo zaraz będzie rynsztok. Osobie się nie podoba jej sprawa nie ma co się brandzlować.
Przesadzasz zebik.
Fajnie będzie.
andala napisał(a):I udała się prowokacja )) do pytań : zza szyby samochodu , bo ciężko jest się zatrzymać na jednokierunkowej , a poza tym z góry lepiej widać to co jest w dole osiołku jeśli przeliczasz kunę na 0.55 to byłeś chyba 3 lata temu 1 euro wczoraj to 7,2 oj z matmy słaby byłeś ... jak ktoś powiedział , żyjemy póki co w wolnym kraju i mam prawo do wypowiedzi , tak czy nie? Pozdrawiam i udanego urlopu na kwaterach życzę weź dużo wody mineralnej:-))))))))))))))schłodzisz swój umysł polecam!
andala napisał(a):FUX mogę dać Ci namiary na tani wypoczynek w okolicznościach przyrody lago di iseo blisko gardaland jak masz dzieciaki jezioro garda czyste , krystaliczne , Bergamo miasto na wzgórzu i blisko Mediolanu , ceny przyzwoite..
andala napisał(a):FUX nie podam swojego adresu , bo mnie rozszarpią podaj swój pomogę dam namiary na hostel w Bergamo , z lotniska Was zabiorą busem, do centrum i tam jest hostel , do gardalandu 20 km, do Mediolonau pociągiem około 30 minut , do Wenecji około 6 godzin pociągiem ,z wizzara możecie nawet bilety ustrzelić za grosze , ale z Katowic , my lataliśmy za 80 zł w obie strony do Bergamo
andala napisał(a):I udała się prowokacja )) ..
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko