Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja... nie dziękuję

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maksikaz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maksikaz » 16.08.2013 08:02

Ja się chce to wszystko można. My byliśmy z naszym synem w wieku 6 miesięcy na Krecie samolotem. Pampersy w ilości 120 sztuk na 2 tygodnie plus 8 puszek mleka w proszku, słoiczki gerbera itp itd zmieściły nam się w walizakch. Na marginiesie w Chorwacji też mozna kupić pieluchy i co tylko chcesz dla dziecka. Lataliśmy z dzieckiem - loty do 12 godzin non stop - i tak organzowaliśmy mu czas aby się nie nudził, , ksiązeczki, rysowanki, gry, dvd. Wiem, wiem są dzieci tzw czteroliterowe , któe za chorele nie usiedzą w miejscu- i wtedy jeździ się na noc, nawet dziecko supertorpeda zaśnie w nocy.....
aglig
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aglig » 16.08.2013 08:09

Lednice napisał(a):Autor relacji milczy.
Ale wcześniej sam napisał na cro.pl, co mu się nie spodobało, w innym wątku
Więc sami poczytajcie, o co poszło. Każdy oceni, czy to wina złej Chorwacji, czy może problem jest gdzie indziej. :roll:

marcinbb » 31.07.2013 13:06
Mieliśmy większe obawy o naszą 1,5 roczną córkę bo na ten rok zaplanowaliśmy Włochy i Chorwację.
Pediatra też zaproponował aby zostawić w aptece około 250-300 PLN i zabrać 2 torby leków..
cenne-porady-dla-jadacych-po-raz-pierwszy-z-malymi-dziecmi-t41959-75.html#p1239372

marcinbb » 21.07.2013 21:40
Melduję się na Krk, w mieście Baska...
Apartament na końcu Baśki 60e z agencji bo to co chodziliśmy wszystko było zajęte niestety klimy nie ma a internet ten zza okna "baska34_free".
Z pozostałych informacji dzieciak nam boi się szumu fal więc dziś na tym czymś przypominającym miniaturkę polskiej plaży spędziliśmy raptem 20 minut. A piwko z Cro OK... w Polsce popijałem lepsze.
trip-2010-bawaria-italia-istria-t35808-450.html#p1230357

marcinbb » 31.07.2013 12:11
Droga powrotna z Chorwacji wyspa Krk, Baśka wyjazd około 9:00, Słowenia winieta, Austria winieta i korek przed Graz ucieczka z autostrady powrót na autostradę przy Hotelu tranzytowym Oekotel. Wiereń godziny szczytu i potężny ruch na autostradzie. Czechy jakoś zleciały, wjazd do Polski ale widzę że paliwo się powoli kończy zjazd z "Autostrady" gdzieś w okolicach Gliwic i poszukiwanie stacji benzynowej.
Częstochowa wypadek tira i znów korek, do Warszawy przyjechaliśmy o 00:15 prawie 16h w samochodzie z małym 1,5 rocznym dzieckiem. Ale podróż zniosła rewelacyjnie połowę trasy przespała, bawiła się zabawkami, obejrzała kilka bajek a na postojach biegała. Jedyne ale na Krk jej się nie podobały te ciągłe wzniesienia i zakręty na drodze które skończyły się wiadomo czym.
Dla mnie trasa też męcząca od polskiej granicy coraz gorzej i coraz wolniej ale udało się po przyjeździe miałem jeszcze siłę rozpakować samochód.
do-chorwacji-w-1-dzien-t42906-75.html#p1239324

Przepraszam bardzo, ale to co zrobiłeś to zwykłe świństwo i chamstwo.
Rozwalić komuś relację, szpiegować po wątkach tylko dla tego że ktoś ma inne zdanie niż ty.
Autor ma prawo do swojego zdania i do swoich odczuć.
Rozumiem, że na tym forum kto nie jest ślepo zakochany w Chorawcji ten wróg.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.08.2013 08:52

Szpieguję :?:
Wszystko jest dostępne na cro.pl

Nikomu nic nie zarzucam,
autor przestal pisać, więc pojawiły się
jego inne opinie.
Tylko dlatego

I proszę w tym nie doszukiwać się nie wiadomo czego. :roll:

Dwa tygodnie wcześniej napisał, dlaczego mu się nie spodobało. I nie była to żadna tajemnica. Napisał publicznie na tym forum i od tego momentu wszystko jest jasne. :!:
Ostatnio edytowano 16.08.2013 11:40 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
aglig
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aglig » 16.08.2013 09:07

Tak szpiegujesz. Bo jak inaczej można nazwać szukanie po innych wątkach wpisów tego samego autora a później cytowanie ich tutaj.
Autor nie przestał pisać tylko się nie odzywał od niecałych 24 godzin. ( pewnie miał swoje powody choćby zwyczajny brak dostępu do internetu albo wolał spędzić wolny dzień z rodziną) Czy to, że nie odzywał się przez podkreślam niecałe 24 godziny upoważniało cię do napisania za niego ciągu dalszego ?
Jego opinie są z datami wcześniejszymi i są tylko wycinkiem tego co przeżył.
Zarzucasz mu i to dużo choć tak naprawdę są to wyłącznie twoje interpretacje jego słów
misiudg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiudg » 16.08.2013 09:20

także uważam, że coś takiego nie powinno mieć miejsca
nie jest to Twoja realacja Lednice, tylko użytkownika marcinbb i to On powinien dopisać do niej koniec a skoro wszystko jest dostępne to po co wklejać to ponownie i to jeszcze wyrwane z całości
chyba każdy ma prawo opisać swoją relację tak jak mu się podoba i dokończyć przerwane pisane w wybranym przez siebie terminie ?
takie wpisy bardzo "zachęcają" do pisania relacji, powodzenia przy spier...leniu kolejnej relacji osobie, która zamiast siedzieć i pisać woli może spędzić czas z rodziną
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 16.08.2013 09:21

Jakkolwiek uważam, że Lednice nie powinien tutaj cytować wypowiedzi autora tak uważam, że nazywanie go szpiegiem jest sporym nadużyciem. Co ja też jestem?? Bo czytam forum?? Bo też czytałam te opinie autora w innych wątkach?? Skoro czytanie forum to szpiegowanie, to Ty aglig też jesteś nikim innym jak szpiegiem. No przepraszam. Zamieszczenie tutaj tego było moim zdaniem nie w porządku, ale nazywanie kogoś szpiegiem.....zagalopowałaś (łeś) się lekko.

Dajmy autorowi wypowiedzieć swoje zdanie, a potem oceniajmy. Ma prawo do swojej opinii i decyzji.

heca7 napisał(a):Eee, to kwestia planowania i za małego dziecka

Czy ja wiem, czy za małego? Moja Julia mając 1,5 roku już drugi raz jechała do Chorwacji. Też się bała fal i ich szumu, co akurat nie przeszkadzało w cudownym spędzaniu czasu. Dziecko dziecku nierówne. Dla mnie podróż (1680 km) z małą Julką była bardziej komfortowa niż w zeszłym roku z 5-letnią, czy w tym roku z 6-letnią prawie.
aglig
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aglig » 16.08.2013 09:25

Aldonka czytanie forum nie jest szpiegowaniem, ale już specjalnie szukanie tylko i wyłącznie po forum wpisów jednego autora ( nawet tych starszych) a później cytownie ich w innym wątku to dla mnie jest szpiegowanie.
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 16.08.2013 09:27

aglig napisał(a):Tak szpiegujesz. Bo jak inaczej można nazwać szukanie po innych wątkach wpisów tego samego autora a później cytowanie ich tutaj....

Służę pomocą: szukanie po innych wątkach można nazwać dociekliwością. Autor jeszcze nic na temat tego co w tytule nie raczył napisać więc brawa dla tego który pomaga zrozumieć. Sam jestem ciekaw dlaczego "nie dziękuję" ale niespecjalnie gotów jestem czekać na moment w którym autor przestanie huśtać córeczkę i coś napisze.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 16.08.2013 09:30

Każdy ma swoje zdanie. Twierdzę, że cytując tutaj te wypowiedzi Lednice zrobił źle, takie mam zdanie. Nie wiem czy specjalnie ich szukała. Gdyby zaczerpnął je z innego forum zdecydowanie powiedziałabym, że to szpiegowanie. Eeee, kłócić się przecież o to nie będziemy.

Ja tam czekam na opinie od autora, bo ciekawi mnie dlaczego powiedział Chorwacji "nie".
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 16.08.2013 09:45

Moi drodzy...

rozwalacie swoim 'pitoleniem' całą relację. Naprawdę tak ciężko jest się powstrzymać od komentowania?
Dajcie człowiekowi napisać co mu leży na sercu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.08.2013 09:46

marcinbb napisał(a): 3 ogromne paczki pampersów

Półtora roku,lato ,ciepło,posadzki w apt w większości w kafelkach ...trudno sobie wyobrazic lepszy czas i miejsce na odpampersowanie dziecka ;)
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 16.08.2013 09:55

Przeczytalem tekst o tuningu i juz czulem z kim mam do czynienia. Dalsza czesc relacji utwierdzila mnie w przekonaniu ze sie nie mylilem.
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 16.08.2013 10:14

radekp napisał(a):Przeczytalem tekst o tuningu i juz czulem z kim mam do czynienia. Dalsza czesc relacji utwierdzila mnie w przekonaniu ze sie nie mylilem.

Też podziwiam osoby które rejestrują się tu tylko po to aby napisać w mojej relacji jaki to jestem.
Niemniej jednak z chęcią pokazuje Wam ten stuningowany samochód te wszystkie spojlery, podświetlenia, pokazują jakim człowiekiem jestem:
Obrazek
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 16.08.2013 10:21

Ale ja przeciez nie napisalem jaki jestes...A skoro masz czas odpisywac na moje posty to moze w koncu wyrzucisz z siebie co ci tak strasznie w tej Chorwacji nie lezalo. Bo juz slsyszalem teksty na plazy od paniusi do swojego lubego: ALE TU SA SAME KAMIENIE !!!
campari
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) campari » 16.08.2013 10:25

no faktycznie tuning na maksa :mrgreen:

Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg relacji.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja... nie dziękuję - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone