Lednice napisał(a):Autor relacji milczy.
Ale wcześniej sam napisał na cro.pl, co mu się nie spodobało, w innym wątku
Więc sami poczytajcie, o co poszło. Każdy oceni, czy to wina złej Chorwacji, czy może problem jest gdzie indziej.
marcinbb » 31.07.2013 13:06
Mieliśmy większe obawy o naszą 1,5 roczną córkę bo na ten rok zaplanowaliśmy Włochy i Chorwację.
Pediatra też zaproponował aby zostawić w aptece około 250-300 PLN i zabrać 2 torby leków..
cenne-porady-dla-jadacych-po-raz-pierwszy-z-malymi-dziecmi-t41959-75.html#p1239372
marcinbb » 21.07.2013 21:40
Melduję się na Krk, w mieście Baska...
Apartament na końcu Baśki 60e z agencji bo to co chodziliśmy wszystko było zajęte niestety klimy nie ma a internet ten zza okna "baska34_free".
Z pozostałych informacji dzieciak nam boi się szumu fal więc dziś na tym czymś przypominającym miniaturkę polskiej plaży spędziliśmy raptem 20 minut. A piwko z Cro OK... w Polsce popijałem lepsze.
trip-2010-bawaria-italia-istria-t35808-450.html#p1230357
marcinbb » 31.07.2013 12:11
Droga powrotna z Chorwacji wyspa Krk, Baśka wyjazd około 9:00, Słowenia winieta, Austria winieta i korek przed Graz ucieczka z autostrady powrót na autostradę przy Hotelu tranzytowym Oekotel. Wiereń godziny szczytu i potężny ruch na autostradzie. Czechy jakoś zleciały, wjazd do Polski ale widzę że paliwo się powoli kończy zjazd z "Autostrady" gdzieś w okolicach Gliwic i poszukiwanie stacji benzynowej.
Częstochowa wypadek tira i znów korek, do Warszawy przyjechaliśmy o 00:15 prawie 16h w samochodzie z małym 1,5 rocznym dzieckiem. Ale podróż zniosła rewelacyjnie połowę trasy przespała, bawiła się zabawkami, obejrzała kilka bajek a na postojach biegała. Jedyne ale na Krk jej się nie podobały te ciągłe wzniesienia i zakręty na drodze które skończyły się wiadomo czym.
Dla mnie trasa też męcząca od polskiej granicy coraz gorzej i coraz wolniej ale udało się po przyjeździe miałem jeszcze siłę rozpakować samochód.
do-chorwacji-w-1-dzien-t42906-75.html#p1239324
heca7 napisał(a):Eee, to kwestia planowania i za małego dziecka
aglig napisał(a):Tak szpiegujesz. Bo jak inaczej można nazwać szukanie po innych wątkach wpisów tego samego autora a później cytowanie ich tutaj....
marcinbb napisał(a): 3 ogromne paczki pampersów
radekp napisał(a):Przeczytalem tekst o tuningu i juz czulem z kim mam do czynienia. Dalsza czesc relacji utwierdzila mnie w przekonaniu ze sie nie mylilem.
Powrót do Nasze relacje z podróży