kaszubskiexpress napisał(a):
Furia miłośników Chorwacji odebrała im zdolność uważnego czytania.
Dowód poniżej.marcinbb napisał(a):No ładnie powiem Wam w tej Chorwacji, drogi super, widoki jeszcze lepsze, a morze lazurowe. Do dziś pamiętam z relacji jędruli co było jak pierwszy raz zobaczyli morze i szczęki im opadły i w ogóle stracił panowanie nad kółkiem. U nas było podobnielizka26 napisał(a):Mi po tegorocznych wakacjach zostały mieszane uczucia do Chorwacji więc doskonale Cię rozumiem marcinbb.Siedzę i czekam na ciąg dalszy
Mój pierwszy pobyt w Cro kilkanaście lat temu to były same ochy i achy, kolejny również, potem zacząłem również dostrzegać cwaniactwo i chęć golenia frajerów
Ostatnio w Baśce Vodzie za apartament przy plaży zapłaciłem 28 euro. To był rok 2008, zobaczymy jak będzie w 2014.
Piteroo napisał(a):Kto normalny jedzie z dzieckiem na takie długie trasy, non stop w samochodzie, tyle km dziecku zafundować....
Kto normalny jedzie z dzieckiem w dnień?
Kto normalny w sezonie w kurorcie jadąc z dzieckiem nie ma rezerwacji?
Kto normalny siedzi 5 dni w jednym miejscu, nie ruszając się nawet na chwilę?
Kto normalny płacze na ceny w kurortach?
Jestem jednym z tych nienormalnych ale bardzo mi z tym dobrze, bo jak mam być "normalny" i się wszystkiego bać, o wszystko pytać jak jakiś nieczytaty i niekumaty i wychodzić z głupich oraz szkodliwych założeń to....nic tylko być nienormalnym - albo na d... w domu siedzieć i nigdzie nie wyjeżdżać.
P.S. Stawianie takich pytań i używanie określenia "kto normalny" jest w tym momencie zupełnie nie na miejscu kolego Piterooo. Sugerujesz, że każdy inaczej robiący to wariat i ma nierówno pod kopułą?