Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja... nie dziękuję

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 14.08.2013 20:56

Trochę "pokręcona" ta Twoja relacja, ale zostaję i czekam na ciąg dalszy :D
KDW
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KDW » 14.08.2013 21:01

Piszu Piszu, bo wyjazd za 2 tygodnie i chciałbym zdążyć na finał relacji :mrgreen:
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 14.08.2013 21:27

Ciekawe, ciekawe
Byłam parę razy we Włoszech i 2 razy w Chorwacji, mam porównanie i swoje zdanie.
Ciekawe jaki jest Twój punkt widzenia, zostaję i poczytam :)
Jozzy22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jozzy22 » 14.08.2013 21:46

To i ja się dosiadam i czekam na dalszsy ciąg który przeczytam już w Polsce
Darkos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkos » 14.08.2013 21:50

Czytałem i czekam na . . .
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 14.08.2013 21:51

Przyznam, że nieco się zakręciłam w tej relacji, ale z ciekawością zaczekam na ciąg dalszy.
Majdan72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majdan72 » 14.08.2013 22:01

Coś mi się wydaje, że ktoś nas wszystkich wkręca... :wink:
Tytuł wątku to: Chorwacja... nie dziękuję.
Autor bardzo szybko pozyskał sobie wielkie grono czytelników, a chyba nie będzie tu krytyki.
Gdyby mu się nie podobało napisał by :
Chorwacja...? Nie, dziękuję.
Pozdrawiam :papa: i śledzę wątek, aby sprawdzić czy się nie mylę.
Bodek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek1 » 14.08.2013 22:08

Chyba się mylisz ,tu prawie wszyscy trzymają z tyłu widelce i ostre noże, czekając jak zgaśnie światło. :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.08.2013 22:11

Bodek1 napisał(a):Chyba się mylisz ,tu prawie wszyscy trzymają z tyłu widelce i ostre noże, czekając jak zgaśnie światło. :papa:

Będzie coś na talerzu :?: :oczko_usmiech:
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 14.08.2013 22:11

Niestety nie będzie tak pięknie - jak pisałem wcześniej mam kilka rzeczowych argumentów aby podziękować Chorwacji na jakiś czas. I dlaczego w Chorwacji nie spędzimy najbliższych, kolejnych i jeszcze kolejnych wakacji. Więc wszystkich którzy uważają się za "wkręconych" przepraszam jednak jak pisałem Chorwacja... NIE DZIĘKUJĘ!!!
Rozwinięciem wątku może być Chorwacja tak w bliżej nieokreślonej przyszłości ale nie wcześniej niż cholera i weź tu przelicz :)
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 14.08.2013 22:19

Też jestem ciekawa, co się takiego złego w tej Chorwacji ???
Czekam na ciąg relacji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2013 22:21

Straszne :roll: Wieje grozą 8)
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 14.08.2013 22:46

A to ciekawe, więc poczytam i ja. Kurczę, jednak pod względem gramatycznym to kolega Majdan72 ma rację. Powinno być "Chorwacja. Nie, dziękuję...".
P.S.
Co do samochodu Marcin, to fajnie byłoby mieć tak ze 250 KM do tego z 500 niutków i patrzeć, że na komputerze, średnia prędkość podchodzi pod dwieście, a spalanie nie przekracza 6 litrów ;-). Utopia ;-) ...
Ooo i jeszcze przydałoby się takie urządzenie będące wyposażeniem samochodu, które wyłącza dzieci od startu do mety ;-). Sam jechałem z dwójką Brzdąców, które w sumie miały 4 lata, więc szanowni wynalazcy i konstruktorzy bierzcie się do roboty ;-).
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 14.08.2013 22:50

Dobra skoro jesteśmy już w tych Włoszech, skoro udało nam się dojechać i skoro córa przetrwała podróż cała i zdrowa. To już u babci mówimy dajmy córze odpocząć od samochodu siedziała w nim 2 dni, niech lata biega spala nadmiar tego "mleka" z domieszką.
Tak... 2 dni spalała na huśtawce nieopodal domu kiedy to trzeba było ją huśtać po 1,5h dziennie. Chętnie pokazał bym Wam wiochę w której wylądowaliśmy jednak wiecie huśtanie zabrało nam wszelki wolny czasu. dziecko nie wyhuśtane 1,5h dziennie nie idzie spać i tyle w temacie huśtania. I tyle Wy zobaczycie z pierwszych 2 dni z drogi do Chorwacji:
Obrazek

luk006 napisał(a):Co do samochodu Marcin, to fajnie byłoby mieć tak ze 250 KM do tego z 500 niutków i patrzeć, że na komputerze, średnia prędkość podchodzi pod dwieście, a spalanie nie przekracza 6 litrów ;-). Utopia ;-) ...

Nie no pewnie a później powiedz to kobiecie/dziewczynie/narzeczonej/żonie... napisał bym coś więcej ale wiesz kobiety czytają. A one o tym mają odmienne zdanie zupełnie jak moja "wymiana rozrządu a po co to 3k PLN kosztuje". I weź jej powiedz że nowy samochód nie znasz jego historii i nie wiesz co było zrobione jednym sowem wywaliłeś panie 3k PLN w błoto.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2013 23:04

Czy nie lepiej byłoby zabierać je na krótsze trasy albo zapakować do samolotu :?:
To nie wina dziecka, że płacze. Kto je wpakował do tego auta na tyle godzin :?: Kosmici :?:

(...)
Sorry, ale wkurzyłeś mnie :?

A to narzekanie, że dziecko chciało się hustać :roll: No comments
Ostatnio edytowano 14.08.2013 23:22 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja... nie dziękuję - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone