anakin napisał(a):romuald22 napisał(a):anakin napisał(a):...
Ja Ci też miłego nie życzę.
Niczego.
Czyli - życzę niczego co mogłoby być niemiłe.
Pogodziliście się.
Fajowo. Tak trzymać .
Zrozumiałeś tyle co zwykle.
_Piotrek_ napisał(a):Autor przesadza, być może, to drogie Włochy i zmęczenie spowodowane podróżowaniem po nich wprawiły go w tak podły nastrój, że Chorwacji się oberwało. Prawda jest taka, że zarówno zarobki jak i siła nabywcza Polaków są jedne z najniższych w Europie i wszędzie będzie dla nas drogo. Mimo wszystko w stosunku do tego co Chorwacja oferuje i tak wychodzi przyzwoicie cenowo (co nie znaczy tanio), a porównywanie cen do tych jakie są w zapyziałych miejscowościach Włoch, gdzie autostrady i pizza (chociaż najlepsza na świecie) są droższe, do tego ceny paliw najwyższe w Europie jest chyba nie na miejscu.
Janusz Bajcer napisał(a):ubidigi napisał(a):A ile kosztują takie zestawy (maska + rurka) w Międzywodziu, Łebie, na Helu czy Sopocie na straganach ???
Dawno nie pływałem w Bałtyku - jest tam coś do obejrzenia w odległości 1-10 m od brzegu
marcinbb napisał(a):No ładnie powiem Wam w tej Chorwacji, drogi super, widoki jeszcze lepsze, a morze lazurowe. Do dziś pamiętam z relacji jędruli co było jak pierwszy raz zobaczyli morze i szczęki im opadły i w ogóle stracił panowanie nad kółkiem. U nas było podobnie
lizka26 napisał(a):Mi po tegorocznych wakacjach zostały mieszane uczucia do Chorwacji więc doskonale Cię rozumiem marcinbb.Siedzę i czekam na ciąg dalszy
Piteroo napisał(a):Kto normalny jedzie z dzieckiem na takie długie trasy, non stop w samochodzie, tyle km dziecku zafundować....
Piteroo napisał(a):Kto normalny jedzie z dzieckiem w dnień?
Piteroo napisał(a):Kto normalny narzeka że dziecko się huśta?
Piteroo napisał(a):Kto normalny w sezonie w kurorcie jadąc z dzieckiem nie ma rezerwacji?
Piteroo napisał(a):Kto normalny siedzi 5 dni w jednym miejscu, nie ruszając się nawet na chwilę?
Piteroo napisał(a):Kto normalny płacze na ceny w kurortach?
kaszubskiexpress napisał(a):Pewnie oglądalibyśmy więcej zdjęć z Chorwacji, ale chęć zaistnienia kilku forumowiczów zniechęciła autora do szerszej relacji.
radekp napisał(a):...
jara napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):'''
Zrozumiane są dla mnie Twoje uwagi, ale myślę, że Piteroo przedstawił w punktach Swój sposób spędzania wakacji w Cro.
MRK napisał(a):a tak naprawdę, to spędził 5 dni w jednej mieścinie na jednej wyspie, nic nie robiąc i nic nie "widząc"... O to się wszystko rozeszło
Pzdr
MRK napisał(a): Potem jeszcze doszły te ceny z kosmosu (2E za litr ON) i inne rzeczy i...let's get ready to rumble!:)
Powrót do Nasze relacje z podróży