Kolejne dni spędzaliśmy głównie na plażowaniu. Przyznaje się obiecałem żonie że będzie tylko plażowanie ile chce i jak chce. Nie należę do osób lubiących takie plażowanie ale obiecane to co się będę wypierał.
Skoro plażujemy to może warto było by wziąć maskę i rurkę aby coś obejrzeć pod wodą shit 120 kun
Best price my friend. Jak się cena nie podoba to zawsze ten sam sprzęt można wypożyczyć za jedyne 30 kun/h
Bym wiedział to bym z domu 2 maski zabrał i jeszcze 3 rurki.
Co mogę Wam więcej powiedzieć z Baśki nie ruszyliśmy się ani razu.
Teraz może pokuszę się o takie małe podsumowanie.
Cromaniacy stać Was na takie wakacje?
paliwo i winiety 2-2,5k PLN ( chyba że ktoś ma gaz )
wynajęcie kwatery 650e
ubezpieczenie Assistance + zrdowotne
30h we własnym samochodzie aby być na miejscu, czasami z noclegiem tranzytowym
i setki kun wydane na miejscu.
Średnio na wakacjach wydajemy a może wydajecie zasięgając do wątku o cenach wyjazdu około 6500 PLN.
Więc ja biorę te 6500 PLN idę do Biura Podróży i mówię 2 tyg, all, jakaś Grecja, Turcja, Kanary
- dupska nam zawiozą samolotem 2-3h
- jedzenie zawsze przygotowane i posprzątane jest po nim
- ubezpieczenie mnie nie interesuje
- animacje dla dzieciaków zawsze są a w Baśce to nawet huśtawki dla dzieci nie było.
Droga do Chorwacji różna może być wypadek/uszkodzenie samochodu niezliczone korki ( ja z Krk wracałem 16h )
Może my wolimy inaczej spędzać wakacje, może Wy potraficie w taki sposób odpoczywać. Człowiek cały rok pracuje więc chyba coś mu się od wakacji należy i myślę że nie jest to gotowanie/sprzątanie w apartamentach na Chorwacji.
Nie proszę nikogo aby starał się mnie przekonać jak bardzo się mylę, i jaka Chorwacja jest piękna - jest i co z tego? To nie znaczy że mam odpoczywać 30h w samochodzie aby dojechać i wrócić, na miejscu zajmować się "polskimi specjałami" jakieś schabowe czy inne piersi z kurczaka.
Teraz dziękuję za uwagę niezadowolonych przepraszam że zajmowałem Wasz cenny czas, nikomu nie każe jechać gdzieś indziej gdzie jest All.
Wątek oddaje do Waszej dyspozycji jak te wszystkie epitety przycichną chętnie napiszę coś więcej.