Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja... nie dziękuję

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 20.08.2013 07:38

Piter_M napisał(a):
mariusz_77 napisał(a):rozumiem autora... :lol: samego Krku chyba też bym nie polubił...

A my za 2,5 tygodnia jedziemy właśnie na Krk i będziemy cały czas tylko na Krku ... i jestem pozytywnie nastawiony :)

Piter_M, napisz relację jak wrócisz :P ,
bo mnie się wymyśliło, że w przyszłym roku po tygodniu w Alpach, skoczę na tydzień na Krk 8O :wink: .

No i z tego powodu, między innymi, będę śledzić dalej tą relację :wink: .
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 20.08.2013 07:53

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeden z ładniejszych kościołów które mieliśmy okazję oglądać:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jednak chodźmy tam:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Za wejście 6,5e za osobę dorosłą, dzieci dzieci wchodzą za darmo.
A na wejściu wita nas to:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widok z wieży:
Obrazek

Obrazek

Na dole ostrzegają aby nie wchodzić o pełnych godzinach bo:
Obrazek

Dziękujemy:
Obrazek

Jedziemy już i tak po łebkach wszelkie opisy chętni na pewno znajdą w internecie, wątek zaczyna nam się gotować i wszyscy oczekują na finał który już coraz bliżej.
loverosa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) loverosa » 20.08.2013 07:56

Czekam na CD :D
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 20.08.2013 07:58

Fajnie, że coś się ruszyło... ale czemu znowu Włochy... może w innym wątku... albo na innym forum :(
byłem ale Włochy zdecydowanie nie dla mnie... nic tam mnie nie zachwyca... mury jak mury... widoki przeciętne...chociaż pewnie nie widziałem wszystkiego :lol:
czekam cierpliwie dalej, Pozdrawiam :papa:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 20.08.2013 08:03

mariusz_77 napisał(a):byłem ale Włochy zdecydowanie nie dla mnie... nic tam mnie nie zachwyca... mury jak mury... widoki przeciętne...chociaż pewnie nie widziałem wszystkiego :lol:

Ja bardzo przepraszam za ten wtręt niezharmonizowany z całością, ale tego nie da się słuchać (czytać).
Zdecydowanie nie widziałeś wszystkiego. To może lepiej jeszcze nie oceniać. :?
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 20.08.2013 08:04

Chętnie zasiadam i czytam.
Nie każdemu musi się Chorwacja podobać, a relacja to relacja... sprawa osobista.

Pozdrawiam :)
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 20.08.2013 08:13

walp napisał(a):Ja bardzo przepraszam za ten wtręt niezharmonizowany z całością, ale tego nie da się słuchać (czytać).
Zdecydowanie nie widziałeś wszystkiego. To może lepiej jeszcze nie oceniać. :?

Rzeczywiście wtręt... :D oczywiście, że nie widziałem wszystkiego we Włoszech dlatego postawiłem ironiczny uśmieszek :lol: a też nie moją intencją było cokolwiek oceniać a mam chyba prawo do swojego zdania na temat Włoch
Pozdrawiam również :papa:
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 20.08.2013 08:18

mariusz_77 napisał(a):Fajnie, że coś się ruszyło... ale czemu znowu Włochy... może w innym wątku... albo na innym forum :(
byłem ale Włochy zdecydowanie nie dla mnie... nic tam mnie nie zachwyca... mury jak mury... widoki przeciętne...chociaż pewnie nie widziałem wszystkiego :lol:
czekam cierpliwie dalej, Pozdrawiam :papa:

Dżizas toż to relacja!!!!
Jak inni po drodze np Budapeszt czy Wiedeń czy Alpy opisują to jest ok??
przecież to część relacji,
naprawdę cierpliwości trochę :evil:
I
globtrotuar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) globtrotuar » 20.08.2013 08:30

Drodzy Cromaniacy!

Na razie to wisicie mi 40 minut życia.
Mogłem czytać tylko relację a przez Was jeszcze dodatkowo "pienset" postów.
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 20.08.2013 08:38

globtrotuar napisał(a):Drodzy Cromaniacy!

Na razie to wisicie mi 40 minut życia.
Mogłem czytać tylko relację a przez Was jeszcze dodatkowo "pienset" postów.

Mozna skorzystac z zaawansowanych finkcji forum i sobie posortowac wedlug autora.
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 20.08.2013 08:43

Zaraz będzie ciąg dalszy muszę tylko kilka tematów ogarnąć.
Myślę że Cortonę sobie darujemy bo tam już wszyscy byli. Zostanie nam Monte San Savino do którego i tak nikt nie przyjedzie ale warto zobaczyć. Gargonza jak kto woli, zostaje jakieś Cocodrillo którego nie wiem czy pokazywać. I mam nadzieje jeszcze dziś pojedziemy do Chorwacji.
Flacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Flacha » 20.08.2013 09:25

I ja siadam i z zaciekawieniem czekam na ciąg dalszy :).
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 20.08.2013 10:19

mysza73 napisał(a):Piter_M, napisz relację jak wrócisz :P ,
bo mnie się wymyśliło, że w przyszłym roku po tygodniu w Alpach, skoczę na tydzień na Krk 8O :wink: .

No i z tego powodu, między innymi, będę śledzić dalej tą relację :wink: .

Jeszcze nie wiem czy będę pisał relację, bo jedziemy z dwójką małych urwisów (4 i 6) i nie wiem czy z nimi uda nam się zwiedzić wszystko co sobie zaplanowaliśmy, a zwiedzania i ciekawych rzeczy na wyspie Krk jest bardzo dużo. Plany mamy obszerne, jak dzieci będą chętne i pozwolą nam na wycieczki to zapewne i relacja będzie :)
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 20.08.2013 10:50

radekp napisał(a):No juz dobrze obronco ucisnionych relacji autora, przestan sama balaganic ten watek i czekaj na zakonczenie.
A weź Ty się ode mnie od...
...pitolkaj, co?

Gdyby nie między innymi Ty nikogo nie trzeba byłoby bronić a autorowi być może udało by się już wyjechać z Włoch...
Ty jednak nie umiesz się powstrzymać, jątrzysz i prowokujesz (patrz niżej).
Nie mam wątpliwości na ten moment, że w tej relacji spokojnie raczej nie będzie,
mam tylko nadzieję, że następnym razem reakcja administracji nastąpi nieco wcześniej niż poprzednim razem...

radekp napisał(a):Swoja droga ciekawi mnie pewna dwulicowosc niektorych osobnikow - autora relacji krytkowac nie mozna ale za to po moderatorze mozna jezdzic jak po lysym koniu bo zauwazylem ze na tym forum jest to TRENDY.
Szkoda, że widzisz tylko to co chcesz widzieć...

radekp napisał(a):PS. Ja nadal czekam na Ustaszow...
j/w

marcinbb napisał(a):Zaraz będzie ciąg dalszy muszę tylko kilka tematów ogarnąć.
Myślę że Cortonę sobie darujemy bo tam już wszyscy byli.

Ja nie byłam, w ogóle we Włoszech nie byłam i mnie Włochy interesują - pewnie nieprędko się tam wybiorę, bo jeszcze tyle do zobaczenia zostało mi w Chorwacji, ale interesują mnie...
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 20.08.2013 11:26

W takim razie lecimy do Gazronzy:
Obrazek

Obrazek

Dzisiaj będą grali muzykę poważną:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z samego zamczyska wracamy już okrężną drogą z której jeszcze lepiej widoczny jest zameczek. Z Ciekawostek w Gargonzie cały czas mieszkają ludzie nie jest to wioska odcięta od świata i przeznaczona tylko dla zwiedzających.

Obrazek

Obrazek

W wolnej chwili zapraszam do Gargonzy można pospacerować, usiąść w parku który też znajduje się wewnątrz murów. A jeśli to wszystko za mało obok wejścia są baseny w których można popływać wejście zapewne w okolicach 5-10e.

Jak widać samochód jeszcze nie został w pełni stuningowany, nadal pracujemy nad tym:
Obrazek

Tymczasem wiążemy trampki i jedziemy dalej.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja... nie dziękuję - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone