Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja... nie dziękuję

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 23:29

Ja w tym wątku więcej nic nie napiszę, sam nie jestem bez winy. :?

Na koniec:

Wodzenie za nos... 8) Oczywiście :!:

Od początku autor wątku to robi, świadomie i celowo, manipuluje

A myśmy dali się w to wkręcić :?
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 19.08.2013 23:32

Aldonka napisał(a):Acha, autor ma prawo, a my, czytający mamy prawo jedynie do achów i ochów, do wyrażenia własnego zdania nie? Dziwna to polityka, ja jej nie kupuję.

Aldonka, nie unoś się tam gdzie nie ma potrzeby - rozumiem o co Ci chodzi, ale przyznasz, że nie chciałabyś żeby w Twojej relacji ktoś tylko dlatego, że ma prawo wyrażać własne zdanie narobił takiego bagna...
Pomijam fakt, że prawa do wyrażania własnego zdania autorowi relacji już odmawia - a to napisał nie o tym co ktoś by chciał, a to nie wtedy kiedy ktoś tam by chciał itd. itp. ...

Lednice napisał(a):Ja w tym wątku więcej nic nie napiszę, sam nie jestem bez winy. :?...

ale
Lednice napisał(a):Na koniec:

Wodzenie za nos... 8) Oczywiście :!:

Od początku autor wątku to robi, świadomie i celowo, manipuluje

A myśmy dali się w to wkręcić :?
Nie dałeś rady się powstrzymać? :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 23:38

Ty też się dałaś :wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 19.08.2013 23:39

Ja tu bardziej do całokształtu zaistniałej sytuacji nawiązuję. Choć w zasadzie to faktycznie nie wiem po co. Wszak DJ Janusz posprzątał, co więcej jest z tego bardzo dumny, a admin dumny jest z niego i niech tak zostanie.

Ja z tej relacji znikam. Włochy mało mnie obchodzą, może zajrzę później, jak już autor za te rzekome 17 dni dojedzie do Chorwacji w końcu i dowiem się, czy robił z nas durni czy Chorwacja rzeczywiście tak go zawiodła.
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 19.08.2013 23:45

Lednice napisał(a):Ty też się dałaś :wink:

Nie...
Szczerze mówiąc zwisa mi i powiewa czy autor relacji jeszcze kiedyś do Cro pojedzie...
... a w każdym bądź razie nie zamierzam go do tego przekonywać.

Jestem tu w tej chwili z 2 a w zasadzie 3 powodów:
1. Lubię czytać relacje, jeśli mnie jakaś zainteresuje staram się ją śledzić do końca.
2. Z ciekawości co takiego się wydarzyło, że skłoniło autora do tak kategorycznego postawienia sprawy - że raczej nieprędko do Cro wróci - niestety między innymi Ty skutecznie uniemożliwiasz mu dojście do sedna :/
3. Nie chciałabym, żeby kiedykolwiek, ktokolwiek narobił mi takiego syfu w relacji tylko dlatego, że napisałam nie to co on osobiście chciałby przeczytać...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 23:48

Tak :wink: Wszyscy się dali wkręcić :!:
Dobranoc :wink:
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 19.08.2013 23:52

Lednice napisał(a):Tak :wink: Wszyscy się dali wkręcić :!:
Dobranoc :wink:
... a szpieg japoński czai się za każdym rogiem :lool:
Dobranoc...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 20.08.2013 06:26

Lednice napisał(a):Tak :wink: Wszyscy się dali wkręcić :!:

Raczej nie wszyscy.
Ja od początku podejrzewałem, że autor zapomniał wstawić przecinka a jak się zorientował to było za późno. Ot, zdarzyło mu się.
PS
Tematu nie czytam ale jest czytany ponieważ widzę go na liście "aktualnych".
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 20.08.2013 06:41

mariusz_77 napisał(a):rozumiem autora... :lol: samego Krku chyba też bym nie polubił...

A my za 2,5 tygodnia jedziemy właśnie na Krk i będziemy cały czas tylko na Krku ... i jestem pozytywnie nastawiony :)
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 20.08.2013 06:49

i chwała Wam za to :D :papa:
Pozdrawiam :papa:
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 20.08.2013 07:01

Anai napisał(a):Pomijam fakt, że prawa do wyrażania własnego zdania autorowi relacji już odmawia - a to napisał nie o tym co ktoś by chciał, a to nie wtedy kiedy ktoś tam by chciał itd. itp. ...

No juz dobrze obronco ucisnionych relacji autora, przestan sama balaganic ten watek i czekaj na zakonczenie.

Swoja droga ciekawi mnie pewna dwulicowosc niektorych osobnikow - autora relacji krytkowac nie mozna ale za to po moderatorze mozna jezdzic jak po lysym koniu bo zauwazylem ze na tym forum jest to TRENDY.

PS. Ja nadal czekam na Ustaszow...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.08.2013 07:13

radekp napisał(a):PS. Ja nadal czekam na Ustaszow...

Czy Ty zdajesz Sobie sprawę, o czym piszesz?
radekp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) radekp » 20.08.2013 07:16

jara napisał(a):
radekp napisał(a):PS. Ja nadal czekam na Ustaszow...

Czy Ty zdajesz Sobie sprawę, o czym piszesz?

Ale po co sie wtracasz jak nawyrazniej nie masz pojecia o co chodzi ?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 20.08.2013 07:22

radekp napisał(a):Ale po co sie wtracasz jak nawyrazniej nie masz pojecia o co chodzi ?

Odpowiedz na pytanie, a nie prowokuj dyskusji, bo to nie ten wątek.
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 20.08.2013 07:37

Może teraz wątek wróci do swojej pierwotnej wersji czyli relacji. Szkoda że same słowa nie pomagają a trzeba łapać się drastycznych środków. Tym bardziej nadal co poniektórzy nie rozumieją z jakiej paki ostrzeżenie się im należało.

Ale jedziemy dalej:
Na dobry początek dnia sieknijmy kawkę:
Obrazek

I wracamy do wynajętego domku w Gressie:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chętnie zaprosił bym Was do środka domu Włochy lata 50-te jednak doskonale znamy właścicieli i jakoś tak bym rzekł nie wypada.
Więc na początek zwiedzania idzie Bibbiena miasteczko takie sobie nic szczególnego ale kilka fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tamtejszy kościół:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wracamy do domu
Obrazek

A już "jutro" jedziemy do Poppi
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja... nie dziękuję - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone