Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja... nie dziękuję

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 14.08.2013 18:47

Poczytam, poczytam... co tam sie nie podobało?
loverosa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) loverosa » 14.08.2013 18:59

Ciekawe,co się nie podobało...intrygująca relacja :D
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 14.08.2013 19:04

Jak na razie, to nie wiem o co chodzi, ale zobaczymy dalej :?:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 14.08.2013 19:13

że niby podróż z małym dzieckiem taka straszna? eee... bez przesady. Wiem, co mówię, bo przeżyłam:
- 26,5h jazdy
- w tym 5 godzin w korkach
- w tym czasie Kapi spał 2 godziny (słownie: dwie)
- ja wciąż byłam mamą krówką (a karmienie brzedąca, który siedzi w foteliku nie należy do przyjemności)
- auto bez klimy
- my bez GPSu
- junior miał wtedy 14 m-cy.
A rok później z radością powracaliśmy do Cro!

Albo te młodsze pokolenia rzeczywiście coraz bardziej delikatne albo ja nie wiem...

A tak na poważnie: spotkałam rodzinę z naszego kraju na jednej z plaż. W pierwszych minutach rozmowy padło pytanie skierowane do mnie: I co, podoba się Pani TA Chorwacja? Bo ja TU więcej nie wrócę. Czym TU się zachwycać...
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 14.08.2013 19:34

Ja tytuł odbieram (tak na czuja :wink: ) że to jednak rozczarowanie..... :roll:
Bardzo mnie interesuje co było ewentualnym powodem :?: może nie trafiona miejscówka.....
Jak piszesz - forum zostało przez Ciebie splądrowane - więc powinieneś dobrze wybrać.....

Fajnie piszesz i ........w wyważony sposób :mrgreen: dlatego będę tu gościł.

Hej
olcia85
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) olcia85 » 14.08.2013 19:36

tutuł mnie mocno zaintrygował, zasiadam i czekam na cd:)
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 14.08.2013 19:40

Powoli jeszcze droga powrotna przed nami, ale aby wracać trzeba jeszcze dojechać do samej Cro... a na razie to przed nami jeszcze 600km i 17 dni jazdy ;)
Odnośnie samej Chorwacji jakby Wam to powiedzieć miejscówka wybrana najlepsza z możliwych (chyba?). Ale nie będę zapeszał.
Mam kilka rzeczowych argumentów które w swoim czasie na pewno przedstawię, wtedy będzie idealna okazja aby przedyskutować temat dlaczego Chorwacji nam wystarczy bo przecież nie powiedziałem że tam nie wrócę jednak... nie w najbliższym czasie kiedyś myślę że tak.
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 14.08.2013 19:52

Włochy... sam nie wiem czy poruszać w tym wątku temat Włoch i pociągnąć jej temat? A jeszcze admini mnie zabanują. Mamy demokrację więc tak/nie pierwsze 5 głosów i wszystko będzie jasne.
Odnośnie Włoch niech nikt nie myśli że zobaczy Florencję, Rzym, czy inną Wenecję nic z tych rzeczy.
Ale głos należy do Was.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2013 19:54

Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim wygodził :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.08.2013 19:54

marcinbb napisał(a):Włochy... sam nie wiem czy poruszać w tym wątku temat Włoch i pociągnąć jej temat? A jeszcze admini mnie zabanują.

Na razie :oczko_usmiech: nie ma podstaw. :)
aga_stella
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga_stella » 14.08.2013 19:55

TAK, jak jechałeś przez Włochy, to dlaczego pominąć.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 14.08.2013 20:04

Oj tam, nic nie pomijaj :). Chętnie poczytam, bo podoba mi się jak piszesz :). Wielu z nas w chorwackich relacjach miało Słowenię, Włochy, Austrię i inne okoliczności. Dawaj całość.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 14.08.2013 20:13

Przysiadam się do relacji, zaciekawiony tytułem i fajnym stylem pisania.

Ciekawi mnie też, jak można jechac do Chorwacji przez 17 dni :mrgreen: :mrgreen:
marcinbb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinbb » 14.08.2013 20:44

Raul73 napisał(a):Ciekawi mnie też, jak można jechac do Chorwacji przez 17 dni :mrgreen: :mrgreen:

Można, można ale strasznie dużo paliwa na tę podróż schodzi, do tego należało sie jeszcze rozpakować do sza, wyjeździć 2 baki paliwa by do tej upragnionej Chorwacji dotrzeć ( 2 Baki paliwa na 600 km jakoś tak sporo ten samochód pali )
Choć na tym etapie podróży o Chorwacji to nawet nie było mowy. Gdyby wtedy ktoś nam powiedział że w te wakacje będziemy w Chorwacji to bym mu kazał iść jeszcze się napić piwka bo zaczyna bredzić :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2013 20:50

Co znaczy
"rozpakować do sza" :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja... nie dziękuję - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone