Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja... nie dziękuję

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mandzia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mandzia » 19.08.2013 20:34

- Jeśli jedna osoba mówi Ci, że jesteś osłem - zignoruj ją.
- Jeśli dwie osoby mówią Ci, że jesteś osłem - przemyśl to i postąp jak uważasz.
- Jeśli trzecia osoba mówi Ci, że jesteś osłem - kup sobie siodło.

Mądre przysłowie...
Lednice, czy Tobie trzeba drukowanymi literami?...miej chłopie odrobinę klasy i idź czytać inne wątki, "jedynie słuszne" - czytaj: "zgodne ze zdaniem Lednic"
Boże, skąd się biorą osoby z takim poziomem jadu...? ja też, przyznam, z mieszanymi uczuciami czytam tą relację, ale, na Boga, to jest Jego relacja, i ja to staram się uszanować, i powstrzymuję się z komentarzami, jestem ciekawa zakończenia. I cholernie przykro byłoby mi, gdy ktoś moją relację tak zmasakrował...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.08.2013 20:48

Tak czytam to i sam nie wiem........śmiać się czy płakać? :?
Czepiłeś się Lednice jak (za przeproszeniem) rzep psiej doopy i nie chcesz odpuścić.
W imię czego?
Teraz to już chyba oślego uporu, bo sensu w tym nie widzę.
Był....zobaczył....podobało mu się....albo nie podobało.
Jego urlop....jego wrażenia i na koniec..........jego relacja.

Masz prawo mieć swoje zdanie.
A wszyscy inni mają prawo mieć je w doopie.

Swoją opinie wyraziłeś i styknie.
Jak Rysio jak wróci to może tu uprzątnie, bo jedyny Moder, który został, czyli JB-cro-folk-disco-migające panienki-pl tego nie ogarnie.
szrek27
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szrek27 » 19.08.2013 20:56

Anai napisał(a):
Lednice napisał(a):Nie przesadzasz czasem :?:

Tego jeszcze w historii forum nie było, żeby ktoś pisał NEGATYWNĄ relację z podróży do Chorwacji i mi się to nie podoba

Po pierwsze było,
po drugie NIE MUSI Ci się podobać,
po trzecie jeśli ci się nie podoba NIE MUSISZ tego czytać,
po czwarte relacja z podróży jak sama nazwa wskazuje jest relacją
(1. «opowiadanie naocznego świadka o przebiegu jakiegoś zdarzenia»» słownik PWN) a nie hymnem pochwalnym...
po piąte raczej nie ma w regulaminie forum (popraw mnie jeśli się mylę) zapisu, że wolno wypowiadać się jedynie pozytywnie...

Zgadzam się w zupełności! Lednice - piszesz, że "pragniesz nastawić się pozytywnie do świata", ale innym odbierasz ten optymizm swoją obecnością i zabieraniem głosu w tej relacji. Jak już napisano - miej trochę honoru i zajmij się czymś, co Ci się spodoba skoro ta relacja Ci nie pasuje. Płakać za Tobą nie będziemy ;) a i z pewnością wszystkim ulży ;) Pozdrawiam :)
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 19.08.2013 20:57

Lednice napisał(a):Ewa, niczego nie rozumiesz :roll:

Wybacz Lednice ale chyba jednak to Ty nie rozumiesz...
To jest relacja, relacja użytkownika marcinbb, w której to relacji opisuje on najzupełniej subiektywnie swoje wakacje,
opisuje to co mu się przydarzyło i jak on to odczuwał, bo...
... to jego relacja.
Relacja nie służy do podobania się... Tobie, mi ani komukolwiek innemu...
Fajnie jak się jednak podoba, ale przede wszystkim służy opisowi miejsc, zdarzeń i odczuć temu towarzyszących.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 21:02

Ja swoje uwagi przedstawiłem, nie zamierzam wdawać się w wymianę
inwektyw :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 21:08

anakin napisał(a):, bo jedyny Moder, który został, czyli JB-cro-folk-disco-migające panienki-pl tego nie ogarnie.

Ogarnie tylko wpierw wklei historię Europy od narodzin Mieszka I, a potem jeszcze z osiem razy napisze o zdradzie Chorwacji na rzecz czegoś tam.... :D
Nie ma Panie kolego czasu na pierdoły. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.08.2013 22:30

Janusz Bajcer napisał(a):Ostrzeżenia zostały przyznane, dyskusji na ten temat nie przewiduję, proszę wszystkich umożliwić autorowi pisanie relacji i zaprzestać wzajemnych złośliwości :idea:

Ponownie proszę o umożliwienie autorowi pisanie relacji

PS Część postów jest TUTAJ
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 19.08.2013 22:53

Bo co? Bo ostrzeżenie dostaniemy za wyrażanie swoich opinii, a może bana od razu. Wszak władza absolutna może wszystko.
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 19.08.2013 23:01

jakie to wszystko polskie...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 19.08.2013 23:02

Aldonka napisał(a):Bo co? Bo ostrzeżenie dostaniemy za wyrażanie swoich opinii, a może bana od razu. Wszak władza absolutna może wszystko.

Nie, nie może. Już to przerabialiśmy. Przynajmniej ja. :evil:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 19.08.2013 23:03

kor_nick napisał(a):jakie to wszystko polskie...

Dobrze, że nie meksykańskie :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.08.2013 23:13

Marcinbb mimo wszystko więcej osób czyta z zainteresowaniem niż się odzywa.
Wiesz, jest tu taki jeden amator rumianku, ale uznaje tę zasadę wybiórczo.
Calapula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Calapula » 19.08.2013 23:18

Janusz Bajcer napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):[color=#FF0000]...Ponownie proszę o umożliwienie autorowi pisanie relacji...

Dostałem ostrzeżenie za uniemożliwianie autorowi pisania relacji i bycie złośliwym więc proszę teraz o wskazówkę jak mam mu to pisanie umożliwić. Przecież dostępu do internetu mu nie blokuję. Ciekawi mnie to dlaczego mu się w Chorwacji nie spodobało więc zachęcam jak najbardziej do napisania na ten temat. A o Włoszech to może pod innym tytułem? Bo jak na razie to czuję się nieco wodzony za nos.
Szanujmy się nawzajem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.08.2013 23:24

Ja też czekam kiedy autor napisze dlaczego "Chorwacja - nie, dziękuję" ale czekam, aż on tym zdecyduje się napisać.
Być może zrobi to na końcu relacji - ma do tego prawo.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 19.08.2013 23:27

Acha, autor ma prawo, a my, czytający mamy prawo jedynie do achów i ochów, do wyrażenia własnego zdania nie? Dziwna to polityka, ja jej nie kupuję.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja... nie dziękuję - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone