TomKinS napisał(a):Jak dla mnie, po dotychczasowym tekście - Włochy - nie dziękuję, zwłaszcza z teściową w tle. A Chorwacja jest i tak o wiele wyżej, w moim osobistym rankingu, niż Włochy. Pozdrawiam. Tomasz.
Póki co. Puki to muszelkimarcinbb napisał(a):puki co
marcinbb napisał(a):... niestety nie ma czym aparat został więc już wiecie dlaczego mamy sam tekst a zdjęć brak.
Jak na brak aparatu, to sporo zdjęćmarcinbb napisał(a):karta ze zdjęciami została w domu:/
bonar napisał(a):Region nie ma potrzeby reklamować, kto był ten wie, cała Toskania jest piękna.
weldon napisał(a):Jak na brak aparatu, to sporo zdjęć
Coś mi umknęło?
marcinbb napisał(a):Na początku też myślałem że Chorwacja wyląduje gdzieś wysoko w rankingu jednak puki co znajduje się gdzieś w okolicach 5 miejsca powiedzmy na równi z Tunezją.
_Ewa_ napisał(a):a dopóki nie dasz mu skończyć relacji i opowiedzieć wszystkiego, to nie masz pełnych danych, do których mógłbyś się odnieść.
Jozzy22 napisał(a):Pozazdrościć
_Ewa_ napisał(a):jak nie rozumiesz prostego zdania, to nie mamy o czym dyskutować
jak na razie, to parę osób (w tym i Ty) skutecznie usiłuje go zniechęcić poprzez ciągłe krytykowanie wszystkiego, ośmieszanie, szydzenie, czepianie się, zarzucanie różnych zachowań... to nie jest fajne, uwierz
Nie wiele - na razie jest przede wszystkim tłumaczenie się autora, że nie jest wielbłądem...Darkos napisał(a):Ile jest relacji w relacji?
I nie pytam dlaczego
bo wiem
Powrót do Nasze relacje z podróży