napisał(a) Darek&Regina » 29.07.2009 20:56
Byłem na Pagu w miejscowości Pag 2lata temu i uważam wakacje za bardzo udane, te plaże kameralne, miasto, wszystkim byłem zauroczony a nie byłem pierwszy raz w Chorwacji i jakieś porównanie już sobie wyrobiłem
A jeżeli chodzi o wyspę to naprawdę jest co zwiedzać przez 2 tygodnie. Dziwię się że chciałeś katamaranem płynąć do Rijeki? Ja z tej wycieczki skorzystałem, tylko że wysiadłem z rodziną na Rabie i było wspaniale. Miasto, dzwonnice zrobiło na mnie duże wrażenie. Ty chciałeś do Rijeki
nie przygotoewałeś się do wyjazdu i już
W Lun byłeś, gaje oliwne widziałeś, paśki trójkąt odwiedziłeś gdzie podobno UFO lądowało
, most na Pag, ruiny, suchary klasztorne słynne jadłeś. A te butelki plastikowe zbierali dlatego, że kaucja w trosce o środowisko jest tam bardzo wysoka i można nieźle przyrobić kasiorę oddając je do skupu. Nadmieniam, że trochę na tym świecię żyje, mam już po czterdziestce he he i jadąc gdzieś na coś się nastawiam a nie oczekuję nastawienia świata do siebie
W tym roku spędzę wakacje w Postirze w drugiej połowie sierpnia z rodziną i psem. uwierz, że od miesiąca oglądam ichnie wiadomości telewizyjne, cro, przewodniki by wakacje były udane
Po co ty tam pojechałeś, straciłeś tylko czas i tyle. Sorry ale następnym razem kup wycieczkę w Orbisie i miej pretensję do przewodnika, bo teraz możesz mieć zastrzeżenia chyba tylko do siebie. Przepraszam jeżeli Cię uraziłem, ale poniosło mnie i tyle