mervik napisał(a):...a Plitwickie zwiedziliście
Tak, Jeziora Plitwickie zobaczyliśmy w drodze powrotnej. Filmik będzie na samym końcu mojej relacji. Zapraszam do oglądania.
dhmegi napisał(a):mervik napisał(a):...a Plitwickie zwiedziliście
Tak, Jeziora Plitwickie zobaczyliśmy w drodze powrotnej. Filmik będzie na samym końcu mojej relacji. Zapraszam do oglądania.
mervik napisał(a): ....ale Ty też sobie oglądnij filmiki , bo na pewno nie byłaś wszędzie na Plitwicach .....ten dolny szlak jest zamknięty dla turystów
Relacja + Filmiki = plitwickie-czy-krka-t44130.html
....filmiki można oglądać w pełnym ekranie co daje lepsze wrażenie
Proszę wybaczyć za jakość, zwykła kamerka
dhmegi napisał(a):mervik napisał(a): ....ale Ty też sobie oglądnij filmiki , bo na pewno nie byłaś wszędzie na Plitwicach .....ten dolny szlak jest zamknięty dla turystów
Relacja + Filmiki = plitwickie-czy-krka-t44130.html
....filmiki można oglądać w pełnym ekranie co daje lepsze wrażenie
Proszę wybaczyć za jakość, zwykła kamerka
Dzięki za przesłanie linka, ale ja Twoją relację już przeczytałam oraz obejrzałam zdjęcia i filmy już wcześniej. Nawet napisałam do Ciebie zapytanie dot. drogi wejścia na punkt widokowy nad wodospadem Veliki Slap. Bardzo fajna ta Twoja relacja i dużo się z niej dowiedziałam. W tym roku też będę zwiedzać Jeziora Plitwickie. Niestety też tylko przejazdem, około 4-5 godzin. Ale już mam plan. Od wejścia Nr 1 pójdziemy pod Veliki Slap, potem wejdziemy na punkt widokowy nad wodospadem. I dalej mam do wyboru dwie drogi. Albo pójdziemy górą w kierunku przystani P3 (jeśli szedłeś tamtędy to daj znać, czy warto iść tą drogą) i stamtąd popłyniemy stateczkiem do P1 a następnie wrócimy pociągiem, albo wrócimy na dół do wodospadu Veliki Slap i pójdziemy w kierunku Jaskini Šupljara i tamtędy wejdziemy na górę, żeby spokojnym spacerkiem tam pochodzić i popodziwiać widoki z góry.
mervik napisał(a):.....górą od wodospadu nie szedłem ,tylko zeszedłem na dół i koło jaskini do stateczków
dhmegi napisał(a):mervik napisał(a):...nam trafiła się blondynka
... fajnie grali że żona nie chciała jechać
Ale fajna sceneria tam była. Gdzie to? A ta blondynka to chorwatka, czy była to para mieszana ?.
Powrót do Nasze relacje z podróży