beatabm napisał(a):Chłopaki jak zawsze w ogonie? Skąd ja to znam
Mój syn nie przepada za takimi spacerami. Ma ze mną ciężkie życie.
beatabm napisał(a):Chłopaki jak zawsze w ogonie? Skąd ja to znam
Katerina napisał(a):Bardzo fajna wycieczka, statek, trochę wspinaczki..i bardzo fajne widoki
Janusz - hmm...dziwne imię dla motyla Ja to bym szukała w kierunku... Emanuel, Amadeusz, Julian
U nas to ja zawsze w ogonie, bo marudzę robiąc zdjęcia, a Małż daleko z przodu
boboo napisał(a):Przecież to był zalotnik Makowej PanienkiKaterina napisał(a):dziwne imię dla motyla Ja to bym szukała w kierunku... Emanuel (...)
Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):Chłopaki jak zawsze w ogonie? Skąd ja to znam
Chwila! Zaraz!... Chłopaki po prostu mają taką wrażliwość, że wszystko muszą dokładnie obejrzeć... Zwłaszcza drogę... Bo Jak wy nas Panie na manowce to jak potem do cywilizacji wrócić?
pomorzanka zachodnia napisał(a):Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):Chłopaki jak zawsze w ogonie? Skąd ja to znam
Chwila! Zaraz!... Chłopaki po prostu mają taką wrażliwość, że wszystko muszą dokładnie obejrzeć... Zwłaszcza drogę... Bo Jak wy nas Panie na manowce to jak potem do cywilizacji wrócić?
Tak... Przyjmijmy, że musieli wszystko obejrzeć.
Abakus68 napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):Chłopaki jak zawsze w ogonie? Skąd ja to znam
O solidarność plemniczą... Znaczy ten. No... Plemienną - dbać trzeba!
pomorzanka zachodnia napisał(a):Abakus68 napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Abakus68 napisał(a):beatabm napisał(a):Chłopaki jak zawsze w ogonie? Skąd ja to znam
O solidarność plemniczą... Znaczy ten. No... Plemienną - dbać trzeba!
O tak, oni dbają bardzo . Ucieszą się, jak im powiem, że Ty też się z nimi solidaryzujesz.
Abakus68 napisał(a):Abakus68 napisał(a):Chwila! Zaraz!... Chłopaki po prostu mają taką wrażliwość, że wszystko muszą dokładnie obejrzeć... Zwłaszcza drogę... Bo Jak wy nas Panie na manowce to jak potem do cywilizacji wrócić?pomorzanka zachodnia napisał(a):Tak... Przyjmijmy, że musieli wszystko obejrzeć.Abakus68 napisał(a):O solidarność plemniczą... Znaczy ten. No... Plemienną - dbać trzeba!pomorzanka zachodnia napisał(a):O tak, oni dbają bardzo . Ucieszą się, jak im powiem, że Ty też się z nimi solidaryzujesz.
Zamiast mnie na swoją stronę przeciągnąć...
amatus1 napisał(a):Fajna relacja, miło jest zobaczyć po kilku latach zakątki gdzie stawialiśmy pierwsze kroki w cro:).
Moja rodzina dotarła do bramy Twierdzy, są oni wszyscy jakoś mało ruchliwi i mało rozmowni. Miałam trochę wyrzuty sumienia, ale nieodparta chęć zrealizowania tej wycieczki była silniejsza ode mnie.
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Nasze spotkanie z Chorwacją dobiegło końca, ale relację jeszcze mam zamiar pociągnąć. Pozostały nam dwa noclegi w drodze powrotnej, a w związku z tym mam coś jeszcze do opowiedzenia. Więc nie zostawiajcie mnie, mimo że to już nie będzie Chorwacja.
Katerina napisał(a):
Wzmianka o pakowaniu osłabia
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Nasze spotkanie z Chorwacją dobiegło końca, ale relację jeszcze mam zamiar pociągnąć. Pozostały nam dwa noclegi w drodze powrotnej, a w związku z tym mam coś jeszcze do opowiedzenia. Więc nie zostawiajcie mnie, mimo że to już nie będzie Chorwacja.