marzena0607 napisał(a):my jedziemy 29.07 z 1,5 rocznym dzieckiem do Polijica koło Splitu. Mnie zastanawia najbardziej, jakie leki wziąć? może napiszecie? czy w razie co, mozna dawać Małej coś na chorobę lokomocyjną?
marzena0607 napisał(a):my jedziemy 29.07 z 1,5 rocznym dzieckiem do Polijica koło Splitu. Mnie zastanawia najbardziej, jakie leki wziąć? może napiszecie? czy w razie co, mozna dawać Małej coś na chorobę lokomocyjną?
Kuba Pigóra napisał(a):
Według mnie, dziecku w podróży autem należy zapewnić 5 rzeczy:
1. Jedzenie i picie
2. Rozrywkę
3. Towarzystwo
4. Miejsce i warunki do spania
5. Gimnastykę
Kuba Pigóra napisał(a):Ulubione bajki Piotrusia to Teletubisie a najlepszy z nich to Tinky-Winky. Nie wiem, czy powinno mnie to martwić, bo podobno Tiny-Winky to ten teletubiś, który woli chłopców, jednak zaryzykuję...
Szymon1277 napisał(a):Kuba Pigóra napisał(a):Ulubione bajki Piotrusia to Teletubisie a najlepszy z nich to Tinky-Winky. Nie wiem, czy powinno mnie to martwić, bo podobno Tiny-Winky to ten teletubiś, który woli chłopców, jednak zaryzykuję...
Spoko, mój Patryk w tym wieku miał podobnie, teraz jako 6-latek ma 3 dziewczyny w przedszkolu
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży