Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):możliwość, że się wkupię czy możliwość, że mi się spodoba...
Możliwość, że Ci sie spodoba bo na razie to wkupujesz sie w łaski Bobo
wszystko przede mną znaczy się...
maluszek napisał(a):ciągle słychać narzekania tutaj na to, że w Chorwacji jest za drogo. większość przynajmniej tak pisze. Jestem zdania, że jeśli mnie nie stać na wyjazd to nie jadę lub wybieram sobie mazurskie jeziora i spania na jachcie. A jak mnie stać to jadę i nie narzekam na ceny. Skoro są ludzie, którzy są w stanie zapłacić za apartament 50 i więcej Euro to Chorwaci z tego korzystają i ceny podnoszą. Nie oszukujmy się takie są prawa rynku... u nas jest tak samo nad naszym morzem czy w górach...
M@rlon napisał(a):maluszek napisał(a):ciągle słychać narzekania tutaj na to, że w Chorwacji jest za drogo. większość przynajmniej tak pisze. Jestem zdania, że jeśli mnie nie stać na wyjazd to nie jadę lub wybieram sobie mazurskie jeziora i spania na jachcie. A jak mnie stać to jadę i nie narzekam na ceny. Skoro są ludzie, którzy są w stanie zapłacić za apartament 50 i więcej Euro to Chorwaci z tego korzystają i ceny podnoszą. Nie oszukujmy się takie są prawa rynku... u nas jest tak samo nad naszym morzem czy w górach...
Masz rację - jak kogos nie stać - to nie jedzie. Ale ludzie też mają prawo wypowiedzieć swoje opinie - trochę ponarzekać Jak ktoś jeździł przez kilka lat za 30 euro, a teraz za ten sam apartament ma płacić 50 euro, to się wkurza. Mój gospodarz podniósł ceny z 50 na 60 euro, ale w tym czasie wyremontował dom, wymienil TV na LCD z "garnków", zmienił kuchenki z płyt żeliwnych na ceramiczne, więc jest to trochę uzasadnione. Ceny artykułów spożywczych nigdy nie były najtańsze w CRO. Podobnie z posiłkami w restauracjach.
Ludzie jednak żle pewne rzeczy oceniają - jak pojadą nad Bałtyk to czy znajdą w niższej cenie takie same warunki lokalowe ? Ja mieszkam w CRO na 44-46 m2. Ciekawe ile nad polskim morzem za taki apartament bym zapłacił. Ceny towarów również powinniśmy porównywać do cen w nadmorskich sklepikach i wówczas okaże się czy aż tak drożej jest w CRO. A pogoda i Jadran bezcenne - za wszystko inne Mastercard
FUX napisał(a):To spory zwrot miałeś...
FUX napisał(a):To spory zwrot miałeś...
FUX napisał(a):He, he...
10 dni za tysiąc euro...
No weź przestań.
piekara114 napisał(a):
To miłośnicy półwyspu może zdradźcie inne super miejscówki na całodzienne plażowanie?
maluszek napisał(a):piekara114 napisał(a):
To miłośnicy półwyspu może zdradźcie inne super miejscówki na całodzienne plażowanie?
To odsyłam tutaj.... klub-milosnikow-polwyspu-peljesac-t38937.html
piekara114 napisał(a):maluszek napisał(a):piekara114 napisał(a):
To odsyłam tutaj.... klub-milosnikow-polwyspu-peljesac-t38937.html
To już dawno przeczytane, a teraz czytam nawet 3 raz, jest nawet w wątku kilka moich ptan. Chciałam coś więcej..
Sorry w zły wątek m się zdanie wkleiło, za dużo na raz chciałam zrobić