Bocian napisał(a):Dla mnie 2+2 to pokój dzienny z narożnikiem lub wersalką i sypialnia z małżeńskim łóżkiem. Generalnie dwa miejsca z dwoma dodatkowymi.
Czyli 4 osoby...tadaaam
Po co tak kombinować, prosta matematyka
Bocian napisał(a):Dla mnie 2+2 to pokój dzienny z narożnikiem lub wersalką i sypialnia z małżeńskim łóżkiem. Generalnie dwa miejsca z dwoma dodatkowymi.
maluszek napisał(a):Dobrze... to jeszcze kolacje u niego zamówimy.... z tego co pisałeś i co zapamiętałam to można u niego zamówić kolację...
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie 2+2 to pokój dzienny z narożnikiem lub wersalką i sypialnia z małżeńskim łóżkiem. Generalnie dwa miejsca z dwoma dodatkowymi.
Czyli 4 osoby...tadaaam
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie 2+2 to pokój dzienny z narożnikiem lub wersalką i sypialnia z małżeńskim łóżkiem. Generalnie dwa miejsca z dwoma dodatkowymi.
Czyli 4 osoby...tadaaam
Bo ta druga dwójka dotyczy dodatkowego miejsca do spania, czyli to może być narożnik lub wersalka a nie łóżko małżeńskie o szerokości 160cm.
Blaugrana napisał(a):Rozumiem.
A2+2.
Czyli jak ktoś się uprze ( wracamy do punktu wyjścia) zamówi ten apartman dla 4 osób za 40 euro, tak ? Czyli bardzo tanio.
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie 2+2 to pokój dzienny z narożnikiem lub wersalką i sypialnia z małżeńskim łóżkiem. Generalnie dwa miejsca z dwoma dodatkowymi.
Czyli 4 osoby...tadaaam
Bo ta druga dwójka dotyczy dodatkowego miejsca do spania, czyli to może być narożnik lub wersalka a nie łóżko małżeńskie o szerokości 160cm.
Rozumiem.
A2+2.
Czyli jak ktoś się uprze ( wracamy do punktu wyjścia) zamówi ten apartman dla 4 osób za 40 euro, tak ? Czyli bardzo tanio.
cooleczka napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie 2+2 to pokój dzienny z narożnikiem lub wersalką i sypialnia z małżeńskim łóżkiem. Generalnie dwa miejsca z dwoma dodatkowymi.
Czyli 4 osoby...tadaaam
Rozumiem.
A2+2.
raczej 2+2 zakładając dwójkę dzieci, albo jedno dziecko, żona i koleżanka z pracy
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Dobrze... to jeszcze kolacje u niego zamówimy.... z tego co pisałeś i co zapamiętałam to można u niego zamówić kolację...
Można z tego co wiem
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Dobrze... to jeszcze kolacje u niego zamówimy.... z tego co pisałeś i co zapamiętałam to można u niego zamówić kolację...
Można z tego co wiem
to chyba już się wkupię w łaski Pana Pośrednika ... no ale zobaczymy, bo być może w nikolicy mi się spodoba na tyle, że w przyszłym roku też tam będziemy
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):Dobrze... to jeszcze kolacje u niego zamówimy.... z tego co pisałeś i co zapamiętałam to można u niego zamówić kolację...
Można z tego co wiem
to chyba już się wkupię w łaski Pana Pośrednika ... no ale zobaczymy, bo być może w nikolicy mi się spodoba na tyle, że w przyszłym roku też tam będziemy
Jest taka możliwość.