Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): może w przyszłym tam zarezerwuję
Wszystkie mejle przechodzą przez mnie
40 euro za czteroosobowy apartman ?
Dla wszystkich ?
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): może w przyszłym tam zarezerwuję
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): może w przyszłym tam zarezerwuję
40 euro za czteroosobowy apartman ?
Dla wszystkich ?
Nie za czteroosobowy tylko 2+2, przeca pisałem
maluszek napisał(a):M@rlon napisał(a):maluszek napisał(a):Rafal_X napisał(a):maluszek napisał(a):Komary...odpada.
Jakiś czas temu zauważyłem, że nad ładnymi, czystymi i głębokimi jeziorami komary nie dokuczają. Nad zamulonymi sadzawkami tak. I przepraszam wszystkich chorwatolubów, ale nad Adriatykiem komary też występują
Takie komary, to nie komary. Są mało dokuczliwe tak mi się wydaje, bo do tej pory nie miałam do czynienia z żadnym komarem w Chorwacji... za to z osami tak... zwłaszcza wtedy kiedy czyściło się rybki. Oj latało tego, latało.....
Moje dzieci 3 lata temu w Mimicach pogryzły i to w kilku miejscach - zarazy jedne. Ale komary w Chorwacji to "wymysł" ostatnich kilu lat - wcześniej ich nie widziałem.
mnie jakos komary nawet nad mazurskimi jeziorami mało lubią, więc tym bardziej w Chorwacji. Ale nie zmienia to faktu, że ich nad Adriatykiem nie widziałam
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):maluszek napisał(a): może w przyszłym tam zarezerwuję
Czyli mam być grzeczna? Zgodziłam się już wypić dwie butelki Plavaca zakupione u Bobo....
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian, co z tym 2 + 2 ?
Czy to są 2 sypialnie ( jak tu na forum czytałam) + 2 osoby ?
To 4 łózka piętrowe z tym, że dwa na poddaszu