Blaugrana napisał(a):[ nie każdy lubi 40 stopniowe upały
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):[ nie każdy lubi 40 stopniowe upały
I ci tu nie piszą. Piszą ci co lubią taki klimat i dlatego polskie, zimne morze przegrywa jeśli chodzi o urlopowy, dłuższy wypoczynek. Przegrywa u tych którym zależy na pewnej, ładnej pogodzie i przejrzystym morzu.
Blaugrana napisał(a):To nie był żaden argument
Trzeba czytać ze zrozumieniem
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):To nie był żaden argument
Trzeba pisać na temat Napisałaś, że argumentem za Bałtykiem jest to, ze nie każdy lubi 40to stopniowe upały. Do mnie na przykład ten argument nie trafia i na wakacje wolę jechać nad Jadran a nie nad Bałtyk bo ja lubię takie upały.
I gdzie te paszkwile pod publikę na temat Bałtyku?
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):To nie był żaden argument
Trzeba pisać na temat Napisałaś, że argumentem za Bałtykiem jest to, ze nie każdy lubi 40to stopniowe upały. Do mnie na przykład ten argument nie trafia i na wakacje wolę jechać nad Jadran a nie nad Bałtyk bo ja lubię takie upały.
Nie napisałam że to argument. Nie pisałam też o paszkwilach...
Albo kłopoty ze wzrokiem albo nadinterpretacja albo brak umiejętności czytania ze zrozumieniem
Quartum non datur
Czy to znaczy że jojczenie na Baltyk jest tu w dobrym tonie ?
To chyba nie o to chodzi ( ?).
Można lubić Bałtyk i można lubic Adriatyk czy trzeba się opowiedzieć po jakiejś konkretnej stronie ( najlepiej ze wskazaniem na Adriatyk bo to forum cro, nieważne że pl ) ?
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):To nie był żaden argument
Nie napisałam że to argument. Nie pisałam też o paszkwilach...
Albo kłopoty ze wzrokiem albo nadinterpretacja albo brak umiejętności czytania ze zrozumieniem
Quartum non datur
Czy to znaczy że jojczenie na Baltyk jest tu w dobrym tonie ?
To chyba nie o to chodzi ( ?).
Można lubić Bałtyk i można lubic Adriatyk czy trzeba się opowiedzieć po jakiejś konkretnej stronie ( najlepiej ze wskazaniem na Adriatyk bo to forum cro, nieważne że pl ) ?
A kto jojczy? Ludzie przedstawiają swoje argumenty za tym, że wolą Jadran. Chyba mogą takie mieć?
Blaugrana napisał(a):[A to jakiś konkurs jest gdzie jest fajniej ?
Pytam się- można tutaj lubić polski Bałtyk i chorwacki Adriatyk ?
Według mnie tak.
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):[A to jakiś konkurs jest gdzie jest fajniej ?
Pytam się- można tutaj lubić polski Bałtyk i chorwacki Adriatyk ?
Według mnie tak.
Nie, to nie konkurs. Po prostu ludzie piszą co bardziej wolą i czemu wypoczywają tu czy tu. Wiele osób pisze zresztą, że lubią i Bałtyk (za coś tam) i Jadran ( za coś tam) Na dłuższe, letnie wakacje najczęściej wygrywa Jadran z uwagi na to, że jest...(wpisać swoje argumenty ) Rozumiem także , że są ludzie którzy lubią być w opozycji do ogólnego nurtu , choćby na forum