Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja giełda

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 02.06.2009 20:40

krakuscity napisał(a):
darek1 napisał(a):A ja, a ja w monopol zakupiłem dwie kamienice, jeden wodociąg, trzy hotele, 3 stacje PKP, 2 banki, most, 2 jeziora i 6 stacji benzynowych. Jak sądzicie czy wystarczy mi czy jeszcze coś kupić. Aha w związku z faktem, że wybieram się do Chorwacji osłem chcę zakupić hodowlę osiołków dalmatyńskich, jak sądzicie - warto ???

Bocian podpowiedz co ja mam jeszcze kupić.

Kup F-16 polatamy sobie. :D

w USA na demobilu F-16 po 50 K USD
Bert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bert » 02.06.2009 21:07

...ale bez skrzydeł...
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 02.06.2009 21:50

Jak chcesz badurianin inwestować w hotelarstwo w Cro, to pogadaj z Goranem Strokiem, może Ci kilka hoteli odsprzeda:P:P
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.06.2009 06:59

A myślałeś o wyspie? ...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 03.06.2009 07:22

jorgus111 napisał(a):
darek1 napisał(a):Bocian podpowiedz co ja mam jeszcze kupić.

Lotnisko :lol:

Dla osła :?:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 03.06.2009 08:12

badurianin napisał(a):Wiem , że są tu ludzie którzy mieszkają w CRO na stałe.
Prosze o pomoc:
Ponieważ będe w CRO 1 miesiąc chcę kupić jakaś firmę turystyczną najlepiej taka o przychodach do 50 mln Euro rocznie.

Proszę o jakieś namiary na Chorwackie biuro maklerskie lub giełde i czy są takie spółki notowane tam?

co nam prostym ludziom wiedziec o tak wielkich interesach

zerknij na liste 100 najbogatszych najlepiej na swiecie i z nimi sobie pogadaj

przez nas to tylko zazdrosc przemawia wiec wiele sie nie dowiesz :wink:

tak wielkim obracasz szmalem i masz czas na takie pierdoly???? - nic tylko pogratulowac dobrej organizacji czasu lub z 20-tu obrotnych sekretarek :roll:
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 03.06.2009 08:28

Proponowałbym przenieść wątek do "Hyde Park" żeby tutaj nie zaśmiecał.
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 03.06.2009 08:30

Powiedziałbym tak - zainwestuj w te co są na Istrii, bo to one mają największe przychody oraz jest ich tam dość dużo, ale jest jak widzę jest kryzys turystyczny więc i one w tym roku będą miały dołki, bo turyści niemieccy i włoscy wycofali już na dzień dzisiejszy około 15% zamówień.
Z tego też jest i dobra wiadomość, będą one nieco tańsze w tym roku :) Myślałem kiedyś podobnie nad wykupem lub współudziałem małego regionalnego biura - polecam!, ale niestety zainwestowałem w budowę w naszym kraju :)
Zobacz tez na Makarskie biura - no ale to niestety skakanka, wszystko zależy od pogody i kieszeni turystów. Istria zawsze ma mnogo turystów z krajów zachodniej europy, dobrze rozwinięty caravaning i stąd lepsze ich przychody.

Powodzenia w transakcji i dobrych łowach :)

Grzegorz
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 03.06.2009 08:31

super to nasze forum!
- biznesmen nas pyta o inwestycje ...
- pewnie niedługo mechanicy zawitają z pytaniami o usterki do tematu "jakim autem do Cro"
- przewoźnicy do tematu "jak dojechać"
- a ministrowie "czy/ ile można wwieśćżarcia do Chorwacji" ...

... aha, i profesor Bralczyk spyta nas zapewne, czy "do", czy "na" (Chorwację) :twisted:

weź się, panie badurian, palnij w łeb czasem, zanim zaczniesz kolejne głupoty wypisywać - albo w ogóle pisz do Dallas na priva, bo to podobny poziom problemów :evil:

pozdrawiam gorąco, Krystof

ps. i na prawdę Ci życzę, żebyś kiedyś pojechał do Cro, bo to piękny kraj, a wspomnienia są prawdziwe
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 03.06.2009 08:42

Krystof - hehehe...dobre dobre - warte przemyślenia ! :) Masz racje :) Coś w tym jest...
marcin10
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin10 » 03.06.2009 09:09

Czytam przy porannej kawie w pracy i śmieję sie jak głupi do monitora.
Toż to lepsze niż Hyde Park :D :D :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 03.06.2009 09:26

Krystof napisał(a): :evil:

Krzysiu, tylko się nie denerwuj :wink:

A tak na marginesie zapomniałeś dodać że ministerstwo zapyta czy naklejki są obowiązkowe :)
natuchna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) natuchna » 03.06.2009 09:30

Proponowałbym na sam początek zainwestowac na GPW w Warszawie, sprzedac pewne inwestycje z zyskiem, zapłacic POdatek od zyskow kapitałowych, i za reszte pojechac na urlop do CRO.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 03.06.2009 09:49

Krzysiu, tylko się nie denerwuj

wiesz co, mam kurna strasznie dużo dystansu ... ale kiedyś to forum było bardzo bardzo merytoryczne - strasznie dużo się tu dowiedziałem itp

i w sumie nie powinno mi przeszkadzać, że ktoś zakłada idiotyczne wątki, tyle, że ja tu jestem już ze 4 lata i mam to gdzieś, ale ludzie, którzy nas odwiedzają pierwszy raz, zamiast konkretów zaczynają dostawać jakąś idiotyczną papkę, której obecność słabo świadczy o forum (i forumowiczach) - dobrze byłoby, gdyby proporcje ważne rzeczy / głupoty były na korzyść tych pierwszych ...

no chyba, że formuła forum się już wyczerpała, a jego właściciel dwoi sięi troi w wielu postaciach, by był tu względny ruch ... bo jakoś nie chce mi sięwierzyć, że takie posty zakładają przypadkowi ludzie z ulicy

Krystof, tanich badacz sensacji
badurianin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) badurianin » 03.06.2009 10:04

Krystof napisał(a):
Krzysiu, tylko się nie denerwuj

wiesz co, mam kurna strasznie dużo dystansu ... ale kiedyś to forum było bardzo bardzo merytoryczne - strasznie dużo się tu dowiedziałem itp

i w sumie nie powinno mi przeszkadzać, że ktoś zakłada idiotyczne wątki, tyle, że ja tu jestem już ze 4 lata i mam to gdzieś, ale ludzie, którzy nas odwiedzają pierwszy raz, zamiast konkretów zaczynają dostawać jakąś idiotyczną papkę, której obecność słabo świadczy o forum (i forumowiczach) - dobrze byłoby, gdyby proporcje ważne rzeczy / głupoty były na korzyść tych pierwszych ...

no chyba, że formuła forum się już wyczerpała, a jego właściciel dwoi sięi troi w wielu postaciach, by był tu względny ruch ... bo jakoś nie chce mi sięwierzyć, że takie posty zakładają przypadkowi ludzie z ulicy

Krystof, tanich badacz sensacji

proponuje coś na uspokojenie chłopaku :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone