Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

chorwacja - gdzie i na jak długo?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marzeniedoc
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniedoc » 17.06.2006 17:41

Witajcie!
Fajna strona i dziękuje już z góry za przeczytane wskazówki które na pewno wykorzystam. A śpieszę z zapytaniem o kwatery. Otóż wybieram sie do Chorwacji (4 osoby) w lipcu, dotychczas nie zdecydowałam gdzie i na jaki okres. (podróżujemy samochodem).Proszę o poradę co warto zobaczyć na ile się zatrzymać i czy już teraz rezerwować kwatery, czy jest szansa na znalezienie czegoś po drodze.
Pozdrawiam i czekam na wieści. Marzena
Jasiek777
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek777 » 18.06.2006 14:15

Musisz poprostu wejść na odpowiedni temat.Tyle już tu było o tym, że więcej po prostu nie da sie powiedzieć.Pozdrawiam i do zobaczenia w Cro w drugiej połowie lipca.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.06.2006 14:57

https://www.cro.pl/forum/index.php
Zacznij od tego, a potem pytaj szczegółowo, jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi na frapujące Cie pytanie.

FUX
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.06.2006 21:28

kazdy pyta o to samo:)
a przeciez kazdy jest inny i potrzebuje czego innego, my mozemy tylko doradzic;)
najlepiej wziasc przewodnik po cro , w necie np poczytac..wtedy sobie wybierasz miejsce ktore ci odpowiada(ktora czesc : czy istria, zat kvaner czy dalmacja)- wybierasz .
potem wybierasz miejscowosci ktore sa..i potem w necie szukasz cos na ich temat..-ktora ci odpowada i gotowe..a potem mozesz juz pytac dokladnie o co chcesz...
bo my tu jestesmy od pomocy ale nikt nie wybierze za Ciebie..mi zawsze sprawia duza radosc szukanie miejsca pobytu, czytanie w ogole na temat cro:)
ja osobiscie polecam riwere makarska(Tucepi,Brela, Podgora)
lub wyspa KRK (To blizej Polski) most laczy lad.a tam miasta Baska, Verbik, Krk
wiem ze to troche czasu zajmuje , ale to twoje wakacje i ty masz sie czuc dobrze wiec poswiec na to troche czasu a na pewno sie oplaci...
pozdrawiam
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 19.06.2006 09:44

własnie tak ,najlepiej najpierw zainteresować sie jakąś częścią Cro ,a potem szukac ,szukac ,szukać...
marzeniedoc
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniedoc » 20.06.2006 20:42

Hej wszystkim
Dzieki za rady. szczerze to jestem troche busy i dlatego prosiłam o rade od czego zacząć. Ale slusznie, rozejrze się a potem skorzystam z rady.
Fajnie że są takie strony.
Pozdrawiam wszystkich ciepło
M.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.06.2006 00:17

kazdy jest zajety:)
ale powtarzam to twoj urlop i musisz sie czuc dobrze:)
wybierz miejsce ktore ci pasuje,ja osobiscie polecam riwere makarka i Tucepi;]
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 21.06.2006 08:53

Polecam Dalmację ..koniecznie
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 21.06.2006 09:03

ines napisał(a):kazdy jest zajety:)
ale powtarzam to twoj urlop i musisz sie czuc dobrze:)
wybierz miejsce ktore ci pasuje,ja osobiscie polecam riwere makarka i Tucepi;]
To już nie długo, bagaże przygotowane, samochód po przeglądzie, info nt Tucepi zdobyte z neta i forum, za "namową" - "ines" zdecydowaliśmy się na tą miejscowość. Już 23 ruszamy a po powrocie na forum podzielę się wrażeniami. pozdrav i słonecznego urlopu dla wszystkich cromaniaków
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.06.2006 10:19

eh zazdroszcze , ja dopiero wyjade we wrzesniu;/
ale czekam z niecierpliowscia;)
mam nadzieje ze wyjazd wam sie uda:)
bawcie sie dobrze:)
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 21.06.2006 11:12

Dobrej zabawy i czekamy po powrocie na na jakąś małą relację z Tucepi.
Ada_Ruda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ada_Ruda » 21.06.2006 11:41

Raczej nie licz na to ze znajdziesz cos po drodze Kwatery rezerwuj juz teraz Jechac trzeba przynajmniej na 10 dni by cos wogole zobaczyc Polecam wyspe Ciovo ( blisko Trogiru)-to dobra baza wypadowa Ja wlasnie wrocilam Apartament SEGO -polecam i inne domy z biura adria-travel Szerokiej drogi i udanego pobytu !!! :papa:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.06.2006 14:48

znajdzie , znajdzie...i nie trzeba jechac na 10dni zeby zobaczyc cos wiecej..
a wydaje mi sie ze znow tu ktos szerzy jakas reklame...
no nieladnie...
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 21.06.2006 19:45

Pytanie do Ines! Może masz jakies namiary na apart. w Breli. Byłbym wdzięczny, nawet bardzooooooooo! pozdrawiam! Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.06.2006 20:44

nie posiadam;/
ale inni moze pomoga:)))

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 23.06.2006 17:04 przez ines, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone