Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja finalistą !!

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arek
Koneser
Chorwacja finalistą !!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 08.10.2005 22:07

Chorwacja finalistą Mistrzostw Świata !! Właśnie wygrali ze Szwedami 1:0
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 08.10.2005 22:15

Ciekawe jak się spotkają nasi z naszymi w Niemczech, komu będziemy kibicować ???! :lol:
mariusz76
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz76 » 08.10.2005 22:15

Gratulacje dla Polski, gratulacje dla Chorwacji !!!!!!!!!
Może się spotkamy za rok w Niemczech ?
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 08.10.2005 22:16

Chciałbym dodać, że my również !!!!! Właśnie skończył się mecz Czechy - Holandia - 0:2 !!! Jedziemy do Niemiec !!!!!!!!!
BigJar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigJar » 08.10.2005 22:33

Jurek napisał(a):Ciekawe jak się spotkają nasi z naszymi w Niemczech, komu będziemy kibicować ???! :lol:

Można na to powiedzieć, że czy wygra Polska czy Chorwacja jakaś radość pozostanie w Nas.
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 08.10.2005 23:24

Jurek napisał(a):Ciekawe jak się spotkają nasi z naszymi w Niemczech, komu będziemy kibicować ???! :lol:

No kibicować będziemy Polakom,ale ewentualna porażka będzie mniej bolała :lol:

pozdrav
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 09.10.2005 00:13

juz trzeba zbierać ekipę na wyjazd do Niemiec!!!!!

choć dziś serce było za Chorwacją, to rozum za Szwecją...
ale dobrze,że jest jak jest!!!!!!!!!!!!!!!
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 09.10.2005 00:42

antek napisał(a):choć dziś serce było za Chorwacją, to rozum za Szwecją...
ale dobrze,że jest jak jest!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie, że dobrze!!! BARDZO DOBRZE!!! :D
Hehe... I serce wygrało z rozumem... :wink: :lol:

Hej, hej!
Pozdrav svima!!!
Jola
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 09.10.2005 09:30

Jak dadzą nas do jednego koszyka to na pewno nie. Zobaczymy.
A jak znajdziemy sie w jednej grupie? Wolę nie myśleć - los bywa czasem okrutny ale wiadomo nasi czyli Polacy górą :lol: (a HR też "nasi")

Pozdrawiam :wink:
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 10.10.2005 10:20

Wreszcie nasz awans nie był uzależniony od zjawisk typu zwycięstwa San Marino z Hiszpanią, albo Porażki Włoch z Lichtensztainem :wink: Postarali się chłopaki, tylko żeby nie było teraz wtopy jak za Engela, który to widział w nas 'czarnego konia', 'zdobędziemy medal' a Świerczewski był 'trzecim rozgrywającym świata' :lol: Na (nie)szczęście Engel pracuje w Wiśle i "zdobywa z nią puchar UEFA" (to też jego mrzonki)

A co powiedział Niko Kovac dla PS: "Cieszę się, że na mistrzostwach zagra i Polska i Chorwacja. Oba kraje są katolickie, ja bardzo cenię wielkiego katolika i Polaka Karola Wojtyłę. Niech Chorwaci i Polacy radują się z takich rozstrzygnięć. Oczywiście nie zapominam w tym miejscu o moim kumplu z Harthy Berlin, Arturze Wichniarku" ;)
Łukasz.D
Croentuzjasta
jest mi trochę głupio

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 10.10.2005 11:58

Jest mi głupio a to z tego względu,że pierwszy raz trzymałem kciuki za rywali Chorwatów.Całe szczęscie,że i jedni i drudzy awansowali :)

Mam dwoch kandydatów do tytułu króla strzelców:
Klasnic i Żurawski
W finale Polska-Chorwacja, piękny mecz, w regulaminowym czasie 3:3, w karnych lepsi biało czerwoni :) czyli którzy ?
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 10.10.2005 12:23

kocepcja z finałęm i wynikiem 3: 3bardzo mi się podoba!!!!

i najlepiej przyznać obydwu drużynom po Mistrzostwie Świata!!!!!
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 10.10.2005 12:41

...a ja już wczoraj zrobiłem rezerwację :wink: :wink:
Antek..spiesz się bo wiesz jakby co to Ci wycieraczka w HH zostanie jeno :D :D :D....albo miejsce Bartka :D :D :D ....
..hym....a z kim śpi Bartek :?: :?: ...może z :idea: :idea: ....etam lepiej siedze cicho.. :D :D

...fajnie że w Dojczach będzie biało-czerwono!!!!!! :D :D :D

Pozdravki
B.
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 10.10.2005 13:13

ja myślę, że w Niemczech będzie biało-czerwono, bo bliżej MŚ juz raczej w najbliższych 30 latach nie będzie....
a to rzut beretem przecież...

Bruno...w HH chocby i wycieraczka!!!!!

zresztą...mozna zostać na kilka dni kloszardem....:)
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 10.10.2005 13:37

Bruno napisał(a):...a ja już wczoraj zrobiłem rezerwację :wink: :wink:

Gdzie ? Jak ? Kiedy ? na MŚ ? Na jakiej stronie int można tego dokonać ? Można dostać info ?

dzięki z góry
Następna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Chorwacja finalistą !!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies