Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja finalistą !!

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 10.10.2005 14:42

Koledzy spoko, przecież jeszcze nie wiadomo w jakich miejscowościach Polska będzie grać! Dotyczy to też chorwackiej drużyny.

Chyba, że myślicie o finale to chylę głowę ale ja aż takim optymistą nie jestem.

Pozdrawiam :wink:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 10.10.2005 14:52

no ja narazie to sobie "spanie"...u Dalmatinki..zarezerwowałem...
.....i zimnego Holsten'a u Jacka :D :D :D :D

a bilety to potem :D :D :D :D

Pozdravki dla HH :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.10.2005 15:26

Tak w kwestii formalnej...Dal.....mam zapytanie czy balkon jest jeszcze wolny....i czy w razie czego namiocik można rozbić na trawniku przed domkiem..... :wink: :lol:
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 11.10.2005 13:58

a własciwie.......

czy ktoś powiedział,że Anica z Jackiem nie może na cały miesiąc wyjechać z domu:):):)????

ile mieliby do zwiedzania w cro!!!!!

co Wy na to?????

niech tylko zostawią w domu czynną lodówkę!!!!!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2005 14:35

.....najlepiej zaopatrzoną w szkło typu Holsten... :wink: ...bez wurstów sie obejdzie... :wink: :lol: :lol:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 11.10.2005 14:39

....no a żelki?????...bez żelek...sie nie da :D :D :D
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 11.10.2005 14:41

Przywieziemy tira żołądkowej to nas Jacek wpuści choćby na balkon czy inną wycieraczkę :twisted: :wink: tylko żebyśmy meczów nie przegapili :lol: :lol: :lol:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 11.10.2005 14:43

...chciałeś powiedzieć.....przepili.... :D :D :D
a niektórzy nie przespali (slapcio :wink: :wink: :wink: )

bo gapić to my się będziemy oj będziemy :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2005 14:44

Dal na pewno ma telewizor...SPOKO WIĘC.... :lol: :lol: :lol:
Joker_28
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joker_28 » 11.10.2005 14:50

A jak nie ma to się przywiezie :D :D :D

Nawet dwa, zeby dwie polowki bylo dobrze widac :wink:

Czerwiec w HH zapowiada sie niezle :)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 11.10.2005 14:52

Joker_28 napisał(a):

Czerwiec w HH zapowiada sie niezle :)

tylko czy gospodarze i to nie tylko mistrzostw :wink: zdają sobie z tego sprawę :?: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2005 15:15

Jakby mi się 150 osób zamierzało zwalić na chatę to też bym sie nie oddzywał.... :D
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 11.10.2005 18:08

Czy wy cholera wiecie ze goscia mam i troche mnie mniej przed kompem :D :D :D

juz sie odzywam odzywam :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Teraz dajcie cynk gdzie sie jeszcze mam odezwac bo mam buuuuuuu troche duzo postow do przeczytania :!: :!: :!:

Czekamy czekamyyyyyy :D :D :D :D :D :D :D :D
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 11.10.2005 18:11

Beda zelki bedzie Holsten co jeszcze ma byc?????????

Bo chyba hurtowo trzeba bedzie zamawiac :D :D :D :D :D

Wiecie co chlopaki w razie czego jest caly ogrodek a ze lato i to ze was znam to damy rade :D :D :D :D
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 11.10.2005 18:16

Tak se tu gadacie i gadacie a o maly wlos wogole bym tu nie zajrzala :D :D :D :D

Ten temat to bardziej dla Jacka :D :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Chorwacja finalistą !! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies