Janusz Bajcer napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Leon napisał(a):Ante on je trofazna ptica kos
a po polsku ?
Tłumacz google mówi mi, że to trójfazowy ptak
Mi mówi to samo, dlatego zapytałem Jakiś idiom czy coś
Janusz Bajcer napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Leon napisał(a):Ante on je trofazna ptica kos
a po polsku ?
kaszubskiexpress napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Leon napisał(a):Ante on je trofazna ptica kos
a po polsku ?
Mi mówi to samo, dlatego zapytałem Jakiś idiom czy coś
Nives napisał(a):ante_ napisał(a):WOW
Sam vojvoda Szeszelj byl bi s tego wpisu dumny.
mam tylko nadzieje ze wspomniany nie wyjdzie szybko na wolnosc.
ostatnio slyszalam, ze niby on juz tak dlugo w Hadze wysiedzial, ze nawet i jak zostanie osadzony, to jeszcze w tym roku wyjdzie na wolnosc.
to straszne.
Nives napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Rozumiem.
Każdy konflikt ma swoją prawdę, szkoda że najczęściej cierpią Ci , którzy wojnami gardzą.
Życzę miłego dnia.
Nawzajem!
Zgadzam sie z Toba zupelnie.
Tez zycze wszystkim milego i slonecznego dnia!
ultimate truth napisał(a):Nives, z ciekawością czekam na wynik tej rozprawy. O ile się orientuję to na początku maja br., będzie orzeczona decyzja dot. wniosku Vojislava Seselja o oczyszczenie z zarzutów i zwolnienie z aresztu. Będzie mnie interesować szczególnie uzasadnienie tej decyzji, jaka ona by nie była.
Nives napisał(a):ultimate truth napisał(a):Nives, z ciekawością czekam na wynik tej rozprawy. O ile się orientuję to na początku maja br., będzie orzeczona decyzja dot. wniosku Vojislava Seselja o oczyszczenie z zarzutów i zwolnienie z aresztu. Będzie mnie interesować szczególnie uzasadnienie tej decyzji, jaka ona by nie była.
chyba jedynym uzasadnieniem zwalniajacym go moze byc ze on jest psychycznie chory (ale kto z tych zbrodniarzy nim nie jest? )
ja bym tylko nie chciala, aby go wypuszczono na wolnosc, bo on rzeczywiscie jest w stanie wywolac trzecia wojne swiatowa.
jesli ktos zasluguje na najgorza mozliwa kare, to jest on.
Leon napisał(a):Nives dzieki za tumaczenie mojich slow...ale brakowalo jeszcze ciut ciut do konca tumaczenia...