[quote="Nives"][quote="ante_"]Przepraszam za moj polski.
Staram sie jak moge.[/quote]
ante, naprawde nie masz za co przepraszac.
twoj Polski jest na bardzo dobrym poziomie![/quote]
Oooo, milo slyszeć
Dzieki.
ante_ napisał(a):1.Može dla tego že widza w nas Palestine.
2.Podalem pryklad že niebede sodzil Polakow na podstawie grafitah na dworcach albo stadionach že sa antisemici tak jak ti sadzisz nas bo widziales gdzis na murze wipisane slowo U.
3.Nic nie przekrecam, pytalem dla czego mislisz že kogos nienawidzimy, ty napisales miedzi innimi že gdzies na Pelješcu vidzales wymalowane slowo U.
4. U Vukovaru sie wszystko zaczelo, jak bi nie bylo tego nie byloby ani Oluji.
ante_ napisał(a):Widze co napisales, že w Chorwaciji widzales grafit o tresci ustaszowskej i mlodziež chodzaca z faszistowskimi simbolami.
ante_ napisał(a):Ja tu mieszkam i z takim czims o czym ti muwisz jeszcze sie nie spotkalem ale ja nie jestem obiektywny.
ante_ napisał(a):W Vukovarze sie zaczela wojna i agresija na Chorwacje, Olujom sie te wojna skonjczyla.
slapol napisał(a):zebik napisał(a):....
Ps. ciekawe czyj to klon
Masz jakieś wątpliwości
zebik napisał(a):slapol napisał(a):zebik napisał(a):....
Ps. ciekawe czyj to klon
Masz jakieś wątpliwości
No właśnie nie mam pojęcia kto może takie bzdety wypisywać i się z tego cieszyć. Albo słabo znam te forum albo którąś lekcję przespałem.
ante_ napisał(a):To som Čavoglave, nie popiream tego ale za takom czepke w Chorwaciji jest odpowiednia kara a tak jak mi mamy svojih ekstremow tak ih každy kraj ma.
ante_ napisał(a):Wierze rze wiesz co roku co sie odbywa na Ravnoj Gori.
I jest to calkem legalne a czetnici som w Serbiji wyruwnani s antifaszistami.
ante_ napisał(a):Ale wam bardziej niž slowo U na czapkah przeskadza szahownica w Chorwaciji, ali przizwiczajice sie juš do tego.
ante_ napisał(a):Tak samo jak i do bošnieckiej flagi,macedonjskej, kosovskej, czarnoguskej... na Sandžaku teš još povoli produkuja svoje.
Do tej teš sie przyzwiczajicie.
ante_ napisał(a):Swieci na pewno nie jestesmy ale tesz nie jestesmy najgorsi na swiecie.
ante_ napisał(a):Ultimate, zaczelo sie od tego kiedy powidzales ze Chorwaci strasznie nienawidzom
ante_ napisał(a): i to ne podstawie grafituv na murah i paru ludziah ubranuh na czarno. A ja ci udowodnilem že každy kraj ma takih ludzi u siebie, co odrazu nie znaczy že ten caly kraj odrazu kogos nienawidzi.
ante_ napisał(a):Swieci na pewno nie jestesmy ale tesz nie jestesmy najgorsi na swiecie.