napisał(a) ultimate truth » 19.04.2011 12:33
Josko Bulic napisał(a):Z krembilima,jugonostalgiczarima i prosrbskim szpekulantima nemam czasu a ni wolie rosprawliacz.
"prosrbskim szpekulantima" - o, jakże mi tym określeniem poprawiłeś dziś humor, dziękuję!
Josko Bulic napisał(a):Ty zdecidowanie nie jestesz żadnim milosznikem mojego kraju tylko tańym prowokatorem.
No, tego mi nie możesz zarzucić. Jestem wielkim miłośnikiem Chorwacji i mam tam przyjaciół. Nie akceptuję tylko zaściankowości, nietolerancji, szowinizmu i zakłamania.
Jeśli już uznałeś mnie za prowokatora, to Twoja sprawa, ale dlaczego od razu taniego?
Josko Bulic napisał(a):Jusz mam doszcz Ciebe i twojich glupich jednokierunkowich pogleda na wojne.Widacz da jestesz nadojoni wielikosrbskom propagandom.O Nives sie nie martw bo z moje strone nic joj nie grozi bo i bez ciebe jako patrona klamstwa i opowiadania totalnich glupot dame rade sie dogadacz.
Jeśli nic jej nie grozi, to mogę się tylko cieszyć.
Josko Bulic napisał(a):Kilka dni temu sie zalogowlesz i pszez cali czas bluzgasz bo jestesz wielkosrbskim ideologem i prawa renka zmarlego totalitarnego reżima pod nazwom Jugoslavija.
Jak to "bluzgam"? Chyba Cię trochę poniosło.
Próbuję z wami rozmawiać, żeby wam pomóc, tak jak lekarz. Bo nienawiść trzeba leczyć. A robię to dla waszego dobra, bo tylko prawda może was wyzwolić.
Co do "prawej ręki reżimu", to chyba trochę przeceniasz moją skromną osobę.
Pozdrawiam serdecznie, strasznie mi poprawiłeś nastrój!