romuald22 napisał(a):I jeśli każdy tunel to odpada w ogóle autostrada Chorwacka bo nawet na odcinku Gorican - Karlovac jest co najmniej jakiś jeden krótki.
Bocian napisał(a):dids76 napisał(a):Jeśli wszystkie, czyli te w Austrii też, to w grę wchodzi tylko droga przez Słowację i Węgry a w Chorwacji jazda "Starą drogą" czyli D1 od Karlovaca.
Tylko czy zjeżdżając do Zadaru można nie jechać przez tunele? Nie jestem pewien.
Rysio napisał(a):Całkowite uniknięcie przejazdów tunelami to zadanie niemal niewykonalne, bo nawet jeśli pojedziesz SK-HU-HR to pierwszy tunel jest już w Lalikach.
Bocian napisał(a):dids76 napisał(a):Jeśli wszystkie, czyli te w Austrii też, to w grę wchodzi tylko droga przez Słowację i Węgry a w Chorwacji jazda "Starą drogą" czyli D1 od Karlovaca.
Tylko czy zjeżdżając do Zadaru można nie jechać przez tunele? Nie jestem pewien.
smoki3 napisał(a):Bocian napisał(a):dids76 napisał(a):Jeśli wszystkie, czyli te w Austrii też, to w grę wchodzi tylko droga przez Słowację i Węgry a w Chorwacji jazda "Starą drogą" czyli D1 od Karlovaca.
Można [27]; [502] lub [54] od Graćac do Zadaru, Tylko góry i wąsko!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi