Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja Dla Żółtodzioba

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ajslamar
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajslamar » 07.01.2007 15:03

Witam serdecznie na tym forum i przeczytałem multum do tej pory wakacje spędzałem w hiszpanii w andaluzji , jednakże czas na zmiany i w tym roku wybieram się ze znajomymi do chorwacji

czy jest szansa na uzyskanie informacji dla żółtodzioba w formie ABC czyli wyjazd na 10-12 dni gdzie jechać ( głównie istria i dalmacja ) ŻEBY JAK NAJWIĘCEJ zobaczyć ,chodzi mi o taki konspekt ,nie chcę jechaćw jedno miejsce i leżeć odłogiem , interesuje mnie raczej taka objazdówka po 2, 3 noclegi w jednym miejscu tak aby jak najwięcej zobaczyć

z góry wielkie dzięki

liczę na pomoc doświadczonych w tej kwestii
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 07.01.2007 15:48

Cześć i witam na forum!
Proponuję zrobić sobie samemu konspekt z informacji które są dostepne na forum a jest tego naprawdę dużo :D Ewentualnie jeśli czegoś się nie doszukasz a to jest mało wątpliwe śmiało możesz zapytać.
A jeśli chcesz iść na łatwiznę to polecam przewodnik Pascala-Chorwacja. Ja korzystałam z niego zanim trafiłam na forum i przez dwa lata był mi przydatny.
Pozdrawiam.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.01.2007 16:15

Witaj na forum :D ajslamar.

Na Istrii nie byłem to się nie wypowiadam, ale Dalmację spokojnie i z czystym sumieniem można polecić, a jak chcesz spać po dwie trzy noce w jednym miejscu to i tak wszystkiego nie zobaczysz :lol:. Sam Dubrownik zabierze Ci kilka dobrych dni ;). Co niektórzy na tym forum byli już po 10 razy (ukłony w stronę naszego szanownego Pana Prezydenta cro.pl Janusza Bajcera) i z chęcią pojadą zobaczyć coś jeszcze. Chorwacja nie tylko jest piękna ale uzależnia :D w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chcesz poznawać więcej i więcej i więcej...
Gratulacje co do wyboru kolejnego miesjca wypoczynku na wakacje. To jedyny słuszny kierunek :D ;)

Pozdraviam :papa:

P.S. Zajrzyj jeszcze raz do działu Relacji... ;) Poszukaj może Cię zainteresuje coś extra. :D
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 07.01.2007 16:25

ajslamar napisał(a):

Moim zdaniem nie musicie co kilka dni zmieniac miejsca zakwaterowania :)
W jakim miesiacu chcecie sie wybrac ????
Zawsze jedziemy we wrzesniu bo i malo ludzi i nie ma wielkich upalow.
W tym roku we wrzesniu zrozumialem dlaczego wielu wypoczywajacych w pieknej Chorwacji w lipcu i sierpniu malo zwiedza :))

W tym roku trafilismy na wysoka temperature we wrzesniu i pomimo ze uwielbiamy zwiedzac korzystajac z bazy w Biogradzie to jeden dzien poddalismy sie po dwu godzinach.

Lubimy wsiasc w samochod i zatrzymujac sie zwiedzac urocze miejcowosci po drodze ale kiedy wracalismy do samochodu nagrzanego jak piec chlebowy to szybko wracalismy do kwatery i na plaze by chlodzic sie we wodzie.

Tu mozesz wstepnie zobaczyc miejsca ktore odwiedzilismy :)))
http://olczyk.com/mirek/chorwacja/

Lacznie trzy wyjazdy w to samo miejsce we wrzesniu - zawsze inaczej i w planach nastepne tez do Biogradu :))))

Byc zakwaterowanym w jednym miejscy nie znaczy "lezec odlogiem" :))))

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone