napisał(a) wiolszyd » 14.10.2008 19:51
My byliśmy w Djence. 3 osoby dorosłe (w tym jedna na wózku) + 5-letnie dziecko. Mieszkaliśmy na parterze. Dostać się do środka można było pokonując 3 stopnie - dość wysokie i bez poręczy. Łazienka mała z kabiną prysznicową - wózkiem nie da rady wjechać Poza tym jest próg Ale z pomocą udawało się Plaża kamienista - dość ciężko z kąpielą. Ogólnie w Chorwacji, to chyba ciężko z wózkiem Gdyby udało Wam się znaleźć coś fajnego, godnego uwagi (bo widzę, że skład "rodzinny" taki sam ) to będziemy wdzięczni za każde info
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Oczywiście, jeśli znajdę coś godnego uwagi obiecuje, że dam znać. Przyznam, że największym problemem jest łazienka, bo jeśli jest kabina to do niej wózkiem nie wjedziesz. W Grecji mają tylko kratke do odplywu wody i zasłonę, więc każdy a nawet osoba na wózku może swobodnie skorzystać. Ale co kraj to obyczaj
Ja w każdym razie się nie poddaje i szukam dalej, bo Chorwacja jest piękna i warto poszukać
. Czasu jest jeszcze sporo prawda
"Lubuszanin" dziękuję za namiary. proszę napisz mi jeszcze jak w tym apartamencie wygląda sprawa z łazienką, wiem, że jest duża i że jest prysznic, ale napisz proszę, czy to kabina czy takie rozwiązanie o którym pisalam wyżej?
Z góry dziękuje.