Witam po dłuuugiej przerwie,
dawno już nie pisałem - chyba ostatni raz w zeszłym roku
Otóż zbliża się okres planowania wakacyjnego wypoczynku i miejsca urlopu i w związku z tym mam taki dylemat. A mianowicie czy pojechać do Cro czy nie.
W zeszłym roku byłem w Cro pierwszy raz i nie powiem żeby jakoś zachwycił mnie ten kraj (tylko nie krzyczcie ). Byłem w Novim Vinodolski-m. Niby hotel super, pogoda również wymarzona ale miejsce i miejscowość nie specjalnie ładne - wypalona od słońca trawa, plaże takie sobie i te cholerne kamienie. Myślę, że jak na przebytych samochodem 1300 km - nie warto tam jechać. Może jestem zbyt wybredny albo może za dużo się naczytałem i naoglądałem pięknych folderów albo może jak niektórzy sądzą prawdziwa Chorwacja zaczyna się w Dalmacji i może muszę tam pojechać żeby Cro mnie zauroczyła.
Byliśmy ze znajomymi i jedni podzielają moje zdanie a drudzy nie. Ci co podzielają mają zamiar polecieć do Tunezji a Ci co nie zamierzają znów pojechać do Cro.
A ja nadal nie wiem co mam wybrać - podpowiecie, może doradzicie jakąś miejscowość, region? Zapodajcie coś co przechyli szalę na wyjazd do Cro
Trochę długo wyszło ale się wyżaliłem
Pozdrawiam,
Jaco