Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja czy Montenegro?

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Renatka66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Renatka66 » 12.02.2010 22:31

W ubiegłym roku byliśmy tydzień w Cro, gdzie przede wszystkim czas spędzaliśmy na plaży. Popołudnia i wieczory robiliśmy wypady w okolice( m.in. Orebic, Korcula i całodzienna wycieczka do Dubrownika).
Drugi tydzień spędziliśmy w Czarnogórze, ale przede wszystkim na zwiedzaniu, bo jedyna plaża co mi się spodobała to Wielka Plaża za Ulcinjem ( ale i tutaj więcej niż dwa dni nie wytrzymałabym).
Do Chorwacji na pewno jeszcze pojadę ( byłam już 7 razy), a do Czarnogóry ( która mi się owszem ,bardzo podobała) na razie nie. Podsumowując krótko: uwielbiam Chorwację, a Czarnogórę- lubię. :D :D
aegiss
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aegiss » 14.02.2010 10:33

w tym roku padło na Czarnogóre ale w drodze do i powrotnej "nawiedzimy" Chorwacje (wyjazd 4.09-19.09 , od 7.09-14.09 pobyt w MNE).
Narazie mamy jeszcze 2 miejsca wolne w aucie jak cos to pisac na priv.)
justa999
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) justa999 » 07.04.2010 22:41

Ja również uważam, że najlepiej pojechać i do CRO i MN. Tak właśnie w tym roku planuję. Po raz czwarty do Chorwacji ( bo po każdym pobycie w drodze powrotnej już myślę o następnych wakacjach i miejscach, które są jeszcze do zobaczenia) ale drugi tydzień poswięcam na zapoznanie wstępne z Czarnogórą. W tamtym roku urlopowaliśmy za Dubrownikiem na południowych krańcach Cro. Odniosłam wrażenie, że jest tam bardziej dziko, więc tak sobie dopowiedzialam, że może podobnie będzie w Czarnogórze. Cóż trzeba to sprawdzić, każdy inaczej odbiera otoczenie. Mam tylko dylemat, gdzie pojechac w pierwszej kolejności. Żeby nie zrobić tak jak w tamtym roku. Nasza pierwsza miejscówka zrobiła na nas takie wrażenie, że w drugim tygodniu w innym miejscu nie mogliśmy się odnaleźć i żyliśmy wspomnieniami.
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe