Jeśli dobrze pamiętam to Ty Aga w tych odwiedzinach w Cro byłaś dość monotematycznamysza73 napisał(a):Po kilkunastu chyba latach w Cro
Jeśli dobrze pamiętam to Ty Aga w tych odwiedzinach w Cro byłaś dość monotematycznamysza73 napisał(a):Po kilkunastu chyba latach w Cro
No trochę ... nawet w zimie jeździłampiekara114 napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam to Ty Aga w tych odwiedzinach w Cro byłaś dość monotematycznamysza73 napisał(a):Po kilkunastu chyba latach w Cro
mysza73 napisał(a):No trochę ... nawet w zimie jeździłampiekara114 napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam to Ty Aga w tych odwiedzinach w Cro byłaś dość monotematycznamysza73 napisał(a):Po kilkunastu chyba latach w Cro
Bo ja chyba jakaś monotematyczna jestem ... do Rzymu też bym mogła ciągle jeździć
A teraz dla odmiamy wakacje to dla mnie Greece
A wiesz, że jak też się cieszyłam? Choć tak "kiepskiej" pogody w Cro to jeszcze nie miałam jak na 11 pobytów w sezonie.Mikromir napisał(a): A jednak, gdy wjeżdżałam tego lata do Chorwacji po kilkuletniej przerwie, to czułam się trochę tak jakbym wracała do domu, gdzie wszystko jest swojskie, znane i przytulne...
Mi też oddali za 3 loty rodziców, czekałam od 18go marcaMikromir napisał(a): Nawet mi niezbyt mocno żal Portugalii. Zwłaszcza że dostałam już zwrot za bilety lotnicze.
piekara114 napisał(a): Choć tak "kiepskiej" pogody w Cro to jeszcze nie miałam jak na 11 pobytów w sezonie.
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Mi też oddali za 3 loty rodziców, czekałam od 18go marcaMikromir napisał(a): Nawet mi niezbyt mocno żal Portugalii. Zwłaszcza że dostałam już zwrot za bilety lotnicze.
A ja mam prawie 4000pln w voucherach
piekara114 napisał(a):Obstawiałam, że skoro bura była (chyba) 7 lipca przed naszym przyjazdem to już kolejne 14 dni będzie spokojne.
Planujesz coś na połowę września? Bo ja mam plany i najwyżej inny region wybiorę
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe