darek1 napisał(a):najtaniej wychodzą rozmowy telefoniczne z budki. można dłużej rozmawiać i mało zapłacić. proponuję karty telefoniczne do telefonu stacjonarnego
Dwa lata temu popełniłem ten sam błąd co ty, jeśli to apartament w mieście to współczuje, jak zawieje od morza smród jest niewyobrażalny, pomimo upału, my spaliśmy przy zamkniętych oknach, wszędzie fetor rozkładających się śmieci i wszystkiego co w domu zbedne (to wszystko ląduje na ulicy z rzadka w śmietnichach). Jeśli już się upierasz prze tym wyjeździe to ja cię nie będe pozbawiał rozczarowania, Bruno już wszystko doskonale opisał i nie było w tym ani trochę przesady, moja rada jest taka, NIE PŁAĆ ODRAZU ZA TYDZIEŃ Z GÓRY !!! P.S. jak posprzątają Montenegro to napiszcie za jakieś ...... min 10 latMarco Polo napisał(a):Spoko Wezyr na pewno zrelacjonuję swoje podróze. Na temat Czarnogóry krąży sporo sprzecznych opinii więc chcę zobaczyć na własnej skórze kto ma rację. Ja za apart. 5 os. płacę ok 26 E za dzień. W sezonie tj. od 1 lipca chcą już 35E. Rezerwowałem przez internet u P.Kosanović z Ulcinja. A klimaty orientalne które podobno są w tych okolicach to zawsze jakaś odmiana od tzw. cywilizacji.
Pozdrawiam
moze z kimś z Cromaniaków spotkam sie po drodze.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...