Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja czy Czarnogóra??

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.05.2005 07:46

najtaniej wychodzą rozmowy telefoniczne z budki. można dłużej rozmawiać i mało zapłacić. proponuję karty telefoniczne do telefonu stacjonarnego
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.05.2005 17:52

darek1 napisał(a):najtaniej wychodzą rozmowy telefoniczne z budki. można dłużej rozmawiać i mało zapłacić. proponuję karty telefoniczne do telefonu stacjonarnego

Jak ktos duzo rozmawia proponuje zdjąć simloka i kupić kartę z numerem chorwackim.Rozmowy z Polski wtedy nic nas nie kosztują :wink: ,a do Polski wiele taniej.
pklimas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pklimas » 30.05.2005 08:50

Marco Polo napisał(a):PKLIMAS czy mógłbys coś więcej opowiedzieć o pobycie w Montenegro bo jade 16 czerwca pod ulcinj i interesuja mnie wszystkie info

pytaj na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 30.05.2005 10:00

Marco Polo napisał(a):Spoko Wezyr na pewno zrelacjonuję swoje podróze. Na temat Czarnogóry krąży sporo sprzecznych opinii więc chcę zobaczyć na własnej skórze kto ma rację. Ja za apart. 5 os. płacę ok 26 E za dzień. W sezonie tj. od 1 lipca chcą już 35E. Rezerwowałem przez internet u P.Kosanović z Ulcinja. A klimaty orientalne które podobno są w tych okolicach to zawsze jakaś odmiana od tzw. cywilizacji.
Pozdrawiam
moze z kimś z Cromaniaków spotkam sie po drodze.
Dwa lata temu popełniłem ten sam błąd co ty, jeśli to apartament w mieście to współczuje, jak zawieje od morza smród jest niewyobrażalny, pomimo upału, my spaliśmy przy zamkniętych oknach, wszędzie fetor rozkładających się śmieci i wszystkiego co w domu zbedne (to wszystko ląduje na ulicy z rzadka w śmietnichach). Jeśli już się upierasz prze tym wyjeździe to ja cię nie będe pozbawiał rozczarowania, Bruno już wszystko doskonale opisał i nie było w tym ani trochę przesady, moja rada jest taka, NIE PŁAĆ ODRAZU ZA TYDZIEŃ Z GÓRY !!! P.S. jak posprzątają Montenegro to napiszcie za jakieś ...... min 10 lat :-)
pintravels
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pintravels » 12.02.2013 20:21

Pokrótce porównałem oba państwa w opracowaniu Chorwacja czy Czarnogóra. Moim zdaniem, na pierwszą wizytę w tym zakątku Europy, warto zatrzymać się w Chorwacji i miarę możliwości zrobić wycieczkę do Czarnogóry. Jeżeli kraj nam się spodoba, kierunek kolejnych wakacji będzie już jasny :) Miejsca obowiązkowe: Perast i Kotor - tutaj warto poświęcić cały dzień na zwiedzenie miasta, jak i wejście na otaczające góry.
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone