Sysia_86 napisał(a):Ja mam doskonałe porównanie - rok 2007 w Bułgarii, a 2008 w Chorwacji i dla mnie właściwie... nie ma porównania - na korzyść Chorwacji oczywiście. W Bułgarii masz właściwie piasek, mnóstwo ludzi i hotele, żeby zobaczyć coś konkretnego np. zabytkowe miasteczko Neseber, musisz się wybrać na wycieczkę. Nie to co w Chorwacji, gdzie większość miasteczek ma swój niepowtarzalny klimat. Powiedziałabym, że Bułagria bardziej przypominała mi nasze polskie morze. Na wypoczynek bierny w sam raz, ale jeśli chcesz mieć jakieś niepowtarzalne wrażenia to na pewno Chorwacja. Poza tym dodam, że w Bułagarii trzeba było uważać, żeby nie złapać jakiego wirusa (prawdopodobnie z wody) - w końcu i tak wszyscy się pochorowaliśmy. Chorwacja natomiast pierwsza klasa
Koleżanka z Cieszyna ma bardzo interesujący Avatorek. Z koleżanką Bułgaria napewno nie jest nudna, wręcz przeciwnie nabiera kolorytu. No ale jakby tu nie mówić to Chorwacja jest rzeczywiscie pierwsza klasa. Pozdrawiam koleżankę ciepło i serdecznie.