Re: Chorwacja czy Bułgaria gdzie jedziecie i gdzie lepiej...
Nie byłem kilka lat na forum....... i żałujeeee że zajrzałem.
Znowu jedyna słuszna prawda rządzi.
To co zwykle , tylko CRO i CRO i crlapki na oczach.
Polskie morze beeee , bułgaria beeee
A raptem raz był i trafił do kołchozu.
Dla myślących - nie tylko mono- Bułgaria ma kilka zalet.
Sw. Vlas - tam jest widok na góry , w pobliżu cudny Nessebar
jedzonko tańsze i uważam że lepsze
porównać burka w Breli do sw.Vlasa ?
bułgarski cztery razy większy , w kilkunastu smakach a nie w trzech, osiemset razy smaczniejszy i cztery razy tańszy
za tydzień w końcu czerwca z samolotem(Wizz), hotelem z wyżywieniem (Neckermann), wyszło w sumie tysiąc pln za dwie osoby
nie po tysiąc tylko w sumie tysiąc - w cro nierealne
uważam że warto wybrać się do Bułgari , tylko nie Piaski i Słoneczny, i nie zrobiłbym tego samochodem.
I jakoś o różach nie było
tak Bułgaria to róże i kwitnące, i przetwory, i kosmetyki różane , aromaty itp itd.
I polskie morze też polecam, są piękne miejsca, ale na pewno nie podam żadnego tutaj.
Zresztą po co , przecież nad Bałtykiem jak jedyną słuszną prawdę głoszą całe wakacje pada, jak zaczyna w marcu to kończy w grudniu, potem zamarza do marca i znowu pada. To zresztą nasz bałtycki wynalazek parasol na plaży - dlatego że ciągle pada.
ps. możecie nie odpisywać, ale znam Was croludkowie, zaraz się rzucą w gniewie że ich świętą flagę bezczeszczą i co innego niż CRO chwalą.
A czy ja komu bronię jechać tam gdzie lubi ?
Faktycznie wszystkie plaże w Polsce i Bułgarii zatłoczone a Makarska, Brela, Baska czyściuchne i puściuchne .
ps2. i tak tu więcej nie zajrzę
już przecież wiem dzięki Wam gdzie jest jedynie B O S K O