piter83pl napisał(a):....Może właśnie ta Bułgaria i do tego europejska część Turcji? Pewnie wybrzeże tureckie nie jest tak zagospodarowane i mniej znane...
piter83pl napisał(a):Ale jeszcze parę pytań co do Bułgarii - czy tam rzeczywiście jest tak złodziejsko?
piter83pl napisał(a):W Albanii, Macedonii, Bośni i Chorwacji czuje się bezpiecznie... o ile gorzej jest w Bułgarii?
piter83pl napisał(a):W sierpniu są szanse na kwatery "w ciemno"? Ewentualnie jakieś hotele w cenie do 40 euro za 2 osoby?
piter83pl napisał(a):Czy jest tak drogo jak mówicie? Ile kosztuje świeża ryba, owoce morza itd?
piter83pl napisał(a):Myślałem o Bezdrożach, ale skoro Pascal
piter83pl napisał(a):Chciałbym pojechać na 2-3 dni do jakiejś urokliwej niewielkiej nawet zapomnianej miejscowości nadmorskiej - myślałem że na południe od Burgas będzie najspokojniej - mam rację?
piter83pl napisał(a):Będę jechał pewnie przez Serbie i potem Sofia itd. bo przez Rumunię jakoś chyba nie mam cierpliwości
piter83pl napisał(a):Dzięki za informacje! 1 lewa to ok. 2 zł z tego co pamiętam...
Krzysztof i Lidia napisał(a):gosciak napisał(a):Byłem w Bułgarii
A ja nie byłem i... pewnie nie będę
Znajomi byli 2 tygodnie tak dla "odpoczynku" od Chorwacji, wrócili i za 2 tygodnie pojechali na tydzień do... Cro
I mi jakoś ta ich wizyta w Bułgarii wystarczy.
piter83pl napisał(a):Panowie, jako że ciągle nie mam pomysłu... grrrr a mam 16 dni do zagospodarowania to tak sobie myślę. Może właśnie ta Bułgaria i do tego europejska część Turcji? Pewnie wybrzeże tureckie nie jest tak zagospodarowane i mniej znane...
Ale jeszcze parę pytań co do Bułgarii - czy tam rzeczywiście jest tak złodziejsko? W Albanii, Macedonii, Bośni i Chorwacji czuje się bezpiecznie... o ile gorzej jest w Bułgarii? W sierpniu są szanse na kwatery "w ciemno"? Ewentualnie jakieś hotele w cenie do 40 euro za 2 osoby?
Czy jest tak drogo jak mówicie? Ile kosztuje świeża ryba, owoce morza itd?
Pozdrawiam!
kulka53 napisał(a):Chorwacja czy Bułgaria gdzie jedziecie
Do Grecji....
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe