Pisz i pokazuj.
Chętnie obejrzę Mostar Twoimi oczami.
ufokking napisał(a):ja czytam i oglądam jak płynęliście z Orbecia na Korcule to miasto jest do zwiedzania zaraz przy porcie z tego co rozumie? i nie trzeba żadnych środków transportu ze sobą targać ? wy mieliście motory z sobą czy zostały w Orbrciu?
i jak długo zajęło wam zwiedzanie miasteczka?
maslinka napisał(a):ufokking napisał(a):ja czytam i oglądam jak płynęliście z Orbecia na Korcule to miasto jest do zwiedzania zaraz przy porcie z tego co rozumie? i nie trzeba żadnych środków transportu ze sobą targać ? wy mieliście motory z sobą czy zostały w Orbrciu?
i jak długo zajęło wam zwiedzanie miasteczka?
Ufokking, myślę, że Motoschiza mi wybaczy, jak odpowiem za niego
Dobijasz do wyspy i jednocześnie murów obronnych miasta Korculi. Z promu masz dosłownie pół minuty i już wchodzisz schodkami do Starego Miasta, które nie jest zbyt duże. Zależy jak dokładnie je chcecie oglądać, ale 3 godziny powinny spokojnie wystarczyć (w tym zwiedzanie Domu Marco Polo).
Pozdrawiam
ufokking napisał(a):o to super wiec auto zostaje po drugiej stronie brzegu mniej kłopotu i mniejsze koszty
maslinka napisał(a):Normalnie kosztował właśnie 12 kun od osoby
Ale to było w 2006 roku, bo z tego roku znalazłam właśnie zachowane bilety. Ale podejrzewam, że to się nie zmieniło albo przynajmniej nieznacznie.
Powrót do Nasze relacje z podróży