szpecgos napisał(a):Chyba, że to był wyjazd w poszukiwaniu "niczego"?
W Tunezji już byłem ...
Chciałem pojechać do innego kraju.
Sadzę że za rok wybierzemy się do Turcji.
kaszpir napisał(a):Sadzę że za rok wybierzemy się do Turcji.
kaszpir napisał(a):Ja kocham góry , więc może po prostu Alpy Juryjskie mnie oczarowały ???
kaszpir napisał(a):[Mówimy o własnych odczuciach. Mi i moim znajomym bardziej spodobał się Vintgar niż Plivickie Jeziora.
kaszpir napisał(a):Ja kocham góry , więc może po prostu Alpy Juryjskie mnie oczarowały ???
Te góry , pięknie domki w górach , lasy , jeziorka ...
kaszpir napisał(a):szpecgos napisał(a):Chyba, że to był wyjazd w poszukiwaniu "niczego"?
W Tunezji już byłem ...
Chciałem pojechać do innego kraju.
Sadzę że za rok wybierzemy się do Turcji.
kaszpir napisał(a):....A co takiego dokładnie jest nie zgodne z prawdą???
kaszpir napisał(a):....Chorwacja nie ma ani super zabytków , ani super plaż ani super pogody ...
Piotrek_B napisał(a): stek bzdur o Tunezji - ten link z pierwszej strony, który wkleił Zebik
zebik napisał(a):....Piotrze wkleiłem ten link właśnie po to aby pokazać, że opinię o danym regionie można mieć różne i tak jak kolega napisał, że w HR jest kiepsko, tak laska w tym linku objechała "jego ukochaną" Tunezję.
Piotrek_B napisał(a):zebik napisał(a):....Piotrze wkleiłem ten link właśnie po to aby pokazać, że opinię o danym regionie można mieć różne i tak jak kolega napisał, że w HR jest kiepsko, tak laska w tym linku objechała "jego ukochaną" Tunezję.
W takim razie zwracam honor - intencji autora nie znałem
Moj reakcja była spowodowana tym, że Tunezje trochę znam a w tym poście niunia tyle bzdur napisała że mnie osłabiła
O Turcji też czytałem, że niebezpiecznie, wojna i strzelają a na dodatek mogą porwać do haremu białogłowe niewiasty
szpecgos napisał(a):Interseal napisał(a):kaszpir napisał(a):Ja kocham góry , więc może po prostu Alpy Juryjskie mnie oczarowały ???
Jakie Alpy?!
No właśnie gdzie te Alpy?
kaszpir napisał(a):A jedynie co tam zastaliśmy to wysokie ... ceny ...
kaszpir napisał(a):, Tunezja
Za rok sądzę że wrócimy do Tunezji albo Turcji albo może .. Słowenia ...