Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja ??? - chyba jednak nie ...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszpir
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszpir » 22.09.2009 20:20

szpecgos napisał(a):Chyba, że to był wyjazd w poszukiwaniu "niczego"?

W Tunezji już byłem ...

Chciałem pojechać do innego kraju.

Sadzę że za rok wybierzemy się do Turcji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2009 20:20

Jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki. A kolega lubi podgrzać atmosferę i ma do tego prawo, tylko my mamy prawo mu powiedzieć co o tym myślimy. Wsadzasz kij w szprychy to uważaj, żeby ci rowerzysta z bani kaskiem nie przypier...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2009 20:22

kaszpir napisał(a):Sadzę że za rok wybierzemy się do Turcji.

Trzymam Cię za słowo i szerokiej drogi, nie zapomnij zahaczyć o ukochaną Tunezję
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2009 20:24

kaszpir napisał(a):Ja kocham góry , więc może po prostu Alpy Juryjskie mnie oczarowały ???

Jakie Alpy?!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.09.2009 20:24

kaszpir napisał(a):[Mówimy o własnych odczuciach. Mi i moim znajomym bardziej spodobał się Vintgar niż Plivickie Jeziora.

Nie można porównywać wąwozu do jezior.

Wąwóz ładny

kaszpir napisał(a):Ja kocham góry , więc może po prostu Alpy Juryjskie mnie oczarowały ???
Te góry , pięknie domki w górach , lasy , jeziorka ...

W Chorwacji też są góry, lasy, jeziorka :D
szpecgos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szpecgos » 22.09.2009 20:26

kaszpir napisał(a):
szpecgos napisał(a):Chyba, że to był wyjazd w poszukiwaniu "niczego"?

W Tunezji już byłem ...

Chciałem pojechać do innego kraju.

Sadzę że za rok wybierzemy się do Turcji.

To proponuję nie nastawiać się przed wyjazdem, że w Turcji nic nie ma i może wyjazd będzie udany.

Rozumiem, że można pojechać gdzieś, żeby zobaczyć jak jest tylko, że Ty już przed wyjazdem założyłeś jak jest, dla mnie wyjazd w takim wypadku nie ma sensu.

Pozdrawiam i udanych wakacji w przyszłym roku życzę.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.09.2009 20:27

kaszpir napisał(a):Sądzę że za rok wybierzemy się do Turcji.

Polecam polecieć do Kemer :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2009 20:27

kaszpir napisał(a):....A co takiego dokładnie jest nie zgodne z prawdą???

Napisanie tak absurdalnego tekstu po kilku dniach pobytu na KRK:
kaszpir napisał(a):....Chorwacja nie ma ani super zabytków , ani super plaż ani super pogody ...

1) Nie należę do maniaków jednego kraju - w tym wypadku HR - żeby była jasność. Nie robie z HR "ołtarzyka" i się do niego nie modlę każdego dnia widząc tylko plusy HR :lol:
2) Na Krk spedziłem w sumie 3 razy wakacje - ten Twój przykład choćby z plażami mnie zastanawia. Skoro piszesz, że nie ma super plaż. Wyspę znam prawie jak swoją kieszeń - chyba nie wiedziałeś gdzie jechać, choć akurat na ten temat jest dużo info na tym forum. No chyba że oczekiwałeś na wydmy, piasek itp widoki z naszego morza - to zwracam honor,
3) Tak jednoznaczna ocena kraju na podstawie kilku dni w jednym miejscu jest jak dla mnie mocno ryzykowna bo tak na serio to Ty nawet nie liznąłeś tematu,
4) Za dużo porównujesz HR z Tunezja czy z Turcją :lol: Jak dla mnie to strzał kulą w płot :wink: Podobnie jak idiotyczny stek bzdur o Tunezji - ten link z pierwszej strony, który wkleił Zebik :lol:
szpecgos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szpecgos » 22.09.2009 20:30

Interseal napisał(a):

Jakie Alpy?!

No właśnie gdzie te Alpy?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2009 20:33

Piotrek_B napisał(a): stek bzdur o Tunezji - ten link z pierwszej strony, który wkleił Zebik :lol:

Piotrze wkleiłem ten link właśnie po to aby pokazać, że opinię o danym regionie można mieć różne i tak jak kolega napisał, że w HR jest kiepsko, tak laska w tym linku objechała "jego ukochaną" Tunezję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2009 20:39

zebik napisał(a):....Piotrze wkleiłem ten link właśnie po to aby pokazać, że opinię o danym regionie można mieć różne i tak jak kolega napisał, że w HR jest kiepsko, tak laska w tym linku objechała "jego ukochaną" Tunezję.

W takim razie zwracam honor - intencji autora nie znałem :lol:
Moj reakcja była spowodowana tym, że Tunezje trochę znam a w tym poście niunia tyle bzdur napisała że mnie osłabiła :lol:
O Turcji też czytałem, że niebezpiecznie, wojna i strzelają a na dodatek mogą porwać do haremu białogłowe niewiasty :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.09.2009 20:43

Piotrek_B napisał(a):
zebik napisał(a):....Piotrze wkleiłem ten link właśnie po to aby pokazać, że opinię o danym regionie można mieć różne i tak jak kolega napisał, że w HR jest kiepsko, tak laska w tym linku objechała "jego ukochaną" Tunezję.

W takim razie zwracam honor - intencji autora nie znałem :lol:
Moj reakcja była spowodowana tym, że Tunezje trochę znam a w tym poście niunia tyle bzdur napisała że mnie osłabiła :lol:
O Turcji też czytałem, że niebezpiecznie, wojna i strzelają a na dodatek mogą porwać do haremu białogłowe niewiasty :mrgreen:

No właśnie i jak nasz nowy wspólny kolega opowie swoim znajomym, że w Chorwacji jest drogo, brzydko, zimno, kręto i paskudnie to wyda taką samą opinię jak to, że w Turcji mordują, rabują i do haremu zabierają, a jak ktoś obejrzy jeszcze ten film bez zrozumienia no to już tylko pakować manatki i nad Bałtyk.
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 22.09.2009 20:50

szpecgos napisał(a):
Interseal napisał(a):

Jakie Alpy?!

No właśnie gdzie te Alpy?

jeśli zahaczają o Słowenię to pewno chodziło o "Julijske Alpe" ale to tylko czeski błąd
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.09.2009 20:51

kaszpir napisał(a):A jedynie co tam zastaliśmy to wysokie ... ceny ...

Przecież miałeś prowiant z Polski.

PS Popraw "żadko" :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.09.2009 20:53

kaszpir napisał(a):, Tunezja

Za rok sądzę że wrócimy do Tunezji albo Turcji albo może .. Słowenia ...

http://tunezja.geozeta.pl/cozwiedzic
ciekawe w ilu miejscach tam byłeś ? Chorwacja ma takich 7 :D i można spokojnie samochodem wszystko objechac
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja ??? - chyba jednak nie ... - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone