yskyerka napisał(a):Moja tak trenuje odkąd skończyła 3 miesiące, teraz ma prawie 2.
Jakiś basen z odmładzającą miksturą?
Adres!Adres!
yskyerka napisał(a):Moja tak trenuje odkąd skończyła 3 miesiące, teraz ma prawie 2.
kaszpir napisał(a):JacYamaha napisał(a):No i bez sensu się najeździłeś. Krk jako baza wypadowa w głąb lądu - błąd !
Zależy jak się na to patrzy ...
Mi zależało także na Wenecji i Słowenii ...
Dodatkowo do Malinskiej mieliśy około 1360km. Dla mnie i innych było to naprawdę dużo. A wybranie Splitu to dodatkowe kilkaset kilometrów + zupełny brak szansy na Wenecję i raczej odpadły Vintgar i Jaskinia Postojna (niesety i tak odpadł bo dojazd nam długo zajął czasu).
Dziennie aby dojechać do celu jechaliśmy około 700km. Dla mnie i reszty to dużo. Do tego jak jedzie się z 2 małych dzieci (2x 2,5 roku) to tym bardziej jest niesamowite wyzwanie ...
Chociaż maluchy jak miały mniej niż 0,5 roku były z nami w Wysokich Tatrach (Słowacja) a rok później w Tunezji więc są "przyzwyczajone"
kaszpir napisał(a):zebik napisał(a):O i to są super wakacje pojeść w makdonaldzie, żeby było ciepło, płasko tanio, a najlepiej za darmo. Za rok polecam działkę z basenikiem dmuchanym.
Debilny komentarz ...
Trochę się z rodzinką najeździłem i Chorwacja nie była moim pierwszy "zagranicznym" wyjazdem. Niestety Chorwacja mnie nie zachwyciła.
Bardziej podobała mi się Słowenia , Tunezja czy nawet Włochy ...
Chorwacja nie ma ani super zabytków , ani super plaż ani super pogody , za to ma super wysokie ceny ...
Choć jest ładna , morze ma czyste ale "konkurencja" jest naprawdę duża ...
Za rok sądzę że wrócimy do Tunezji albo Turcji albo może .. Słowenia ...
kawam1 napisał(a):Za rok sądzę że wrócimy do Tunezji albo Turcji albo może .. Słowenia ...
kaszpir napisał(a):Kwatery miałem już zarezerwowane od stycznia ...
Pogoda mnie rozczarowała , choć były dni lepsze i "gorsze" . Woda czysta , widać rybki , ale no właśnie jak dla mnie zimna ...
Rok temu przed sezonem (w czerwcu) w Tunezji boso nie dało się chodzić po piasku , było tak gorąco. Woda była baaaardzo ciepła i mimo że byliśmy 15dni nie spotkaliśmy się z ani jednym pogorszeniem pogody , a byliśmy przed sezonem ...
Zgadzam się z Tobą w 100% i nie zamieniłbym wakacji w CRO na jakieś ALL INC w hotelu gdziekolwiek by on był.wojtap napisał(a):Tanio nie jest, są miejsca gdzie jest masa ludzi ale Chorwacja jest duża i każdy może poszukac swojego kawałka. Zwiedziliśmy Zadar, Szybenik, Primosten, Split, Dubrovnik ale to są kurorty z tłumami ludzi, dla mnie to miejsca do zwiedzania a nie do odpoczynku. Pag i jego kamienie z zacisznymi plażami, super. Peljesac z górami, zielenią i uroczymi plażami to są miejsca gdzie warto wracać nie patrząc czy jest tanio czy drogo.
warto wracać nie patrząc czy jest tanio czy drogo.
panpio napisał(a):Też muszę się przyznać , że po ostatnim pobycie w CRO stwierdziłem ,że wystarczy i czas zobaczyć coś nowego (myślałem o Bułgarii - proszę mnie nie wygwizdywać ) .
realista2 napisał(a): Chcecie ich zniechęcić?.
Powrót do Nasze relacje z podróży