Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja ??? - chyba jednak nie ...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2009 20:17

kaszpir napisał(a):
ani super plaż ...

a ta?

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2009 20:21

a ta też marna - to wszystko Chorwacja tylko trzeba było nie jechać na 5 dni i coś nie coś zobaczyć.

Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.09.2009 20:27

Jeszcze taka plaża :wink:

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2009 20:39

Kaszpir!
Nie daj sie nabrać-panowie na poczekaniu preparują te plaże !
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2009 20:41

kaszpir napisał(a):Na "spreparowanych" zdjęciach jest to wszystko piękne a w rzeczywistości tak różowo nie jest ..

...o przepraszam....żadne zdjęcie z mojej relacji z Plitvic nie było dotknięte i poprawiane w kompie... zresztą myślę ze nie tylko w mojej poza użyciem filtra połówkowego na 2 czy 3 zdjęciach..... . Może nie są one za piękne ale oddają klimat i urodę tego miejsca.... tak różowo nie jest.....hmmmmmm ciekawe spostrzeżenie.. no tak ..jasne , filtr był pomarańczowy.... :wink:
Ostatnio edytowano 24.09.2009 20:44 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
kaszpir
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszpir » 24.09.2009 20:41

Artur68 napisał(a):
kaszpir napisał(a):ani super plaż ...

A ta ? :)

Spoko , my też znaleźliśmy sobie "strawną" (nie betonową , nie kamienistą) plażę ...

Obrazek

Ale i tak są to całkowicie inne plaże niż te znane nad naszym Bałtykiem lub w Tunezji i itd ...
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.09.2009 20:48

Obrazek
Brela
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2009 20:49

....eeeee nie jest źle....jak to mówił Jan Kobuszewski w słynnym skeczu... : bedzie mięknął...Kaszpir... :wink:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.09.2009 20:50

lub Duba peljeska wieczorem
Obrazek
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.09.2009 20:51

lubelski napisał(a):
kaszpir napisał(a):Na "spreparowanych" zdjęciach jest to wszystko piękne a w rzeczywistości tak różowo nie jest ..

...o przepraszam....żadne zdjęcie z mojej relacji z Plitvic nie było dotknięte i poprawiane w kompie... zresztą myślę ze nie tylko w mojej poza użyciem filtra połówkowego na 2 czy 3 zdjęciach..... . Może nie są one za piękne ale oddają klimat i urodę tego miejsca.... tak różowo nie jest.....hmmmmmm ciekawe spostrzeżenie.. no tak ..jasne , filtr był pomarańczowy.... :wink:

O które fotki z Plitvic chodzi?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2009 20:52

...w mojej relacji....chyba Plitvice na pożegnanie wakacji...chyba tak....nie są może za piękne ale tam same fotki się ładne robia....pozdrav.
Ostatnio edytowano 24.09.2009 20:54 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.09.2009 21:04

lubelski napisał(a):...w mojej relacji....chyba Plitvice na pożegnanie wakacji...chyba tak....nie są może za piękne ale tam same fotki się ładne robia....pozdrav.

proszę... forum/viewtopic.php?t=23637&highlight=

Kocham to :D :!: :D :!:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.09.2009 21:18

to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 24.09.2009 21:31

kaszpir napisał(a):

Ale i tak są to całkowicie inne plaże niż te znane nad naszym Bałtykiem lub w Tunezji i itd ...

Co wcale nie znaczy,że lepsze czy gorsze-po prostu inne.Zresztą jadąc do Chorwacji należy sie spodziewać kamienistych plaż.Jadąc do Tunezji czy nad Bałtyk-piaszczystych.Nie mów ,że o tym nie pomyślałeś. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.09.2009 21:36

Ewo, już Kaszpirowi pisałem, że piasek (Saharę :wink: ) ma na Rabie :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży