Ale jak biedak skopany ???!!!
Ja dziękuję za taką popularność.
Piotrek_B napisał(a):hepik napisał(a):Torac napisał(a):Hepik relacja z Braću Ci stygnie
A warto to sie męczyć ?
Popatrz na statystyki tego wątku.
Drugi dzień na forum-117 postów,3,5 tys odsłon...a wystarczyło napisać,że w Cro do d..y
Zmień tytuł swojej relacji
z: "Brač wg hepika"
na: "Brač wg hepika jest do d..y"
i od razu skoczy Ci statystyka
Torac napisał(a):
Albo : "Hepik - naturystyczny mister Cro"
lubelski napisał(a):JacYamaha napisał(a):5 dni na miejscu to jakaś popierdółka.
he he he no nie tak bardzo Jacek... . Z musu tak jeźdzę, nie narzekam, mam cały wyjazd w miarę poukładany, zaplanowany. Wiadomo że nie zwiedzisz wszystkiego bo to nawet fizycznie już nie mówiąc czasowo niemożliwe. Zawsze jest jeden dzień na plażowanie, w tym roku było to w Primosten a pozostałe to poranne wstawanie i do wieczora, nieraz późnego zaplanowane wcześniej zwiedzanie. Zresztą czytałeś moje relacje i wiesz sam doskonale że mając jako taki plan spędzenia urlopu można i w 5 dni sporo zobaczyć i pozwiedzać. pozdrav.
p.s. ..no fakt nie jeżdzę z "krótkimi" dziećmi tylko z wyrośniętymi "starymi bykami"
AdamSz napisał(a):...Nie ma teraz w Europie zdecydowanie tanich miejsc. Wszystkie podstawowe koszty utrzymania się w miarę wyrównały - globalizacja! (paliwo, kwatery, motele, podstawowe produkty, itp.). Podobno w Tajlandii jest tanio, słyszałem, nie byłem...
hepik napisał(a):Drugi dzień na forum-117 postów,3,5 tys odsłon...a wystarczyło napisać,że w Cro do d..y
AdamSz napisał(a):Hej.
Mi też szkoda, że Cro nie zyskała kolejnego fana. Mimo wszystko musi drugi raz, ale po wnikliwej analizie naszych wypocin.
To się musi udać. Polecam raczej Dalmacje Środkową lub południe, no i wyspy....
bzyq74 napisał(a):Szkoda mi kolegi kaszpir, którego zjechano jak młokosa.
Sam uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania na różne tematy w tym dot. Chorwacji i należy je uszanować, a nie jechać po kimś jak po łysej kobyle.
Kaszpir poczytał forum, zachwycił się, a czar prysł po dojeździe do Cro.
kaszpir napisał(a):ani super plaż ...
Powrót do Nasze relacje z podróży